Menu Zavřít

Společnost 47

18. 11. 2010
Autor: Euro.cz

Společnost

Křtiny a vernisáž. Paralympijský vítěz a mistr světa v cyklistice Jiří Ježek zapózoval Daliboru Konopáčovi jako model pro focení kalendáře „Jiří Ježek 2011“. Putovní výstava fotografií, jež při této příležitosti vznikly, odstartovala 10. listopadu v prostorách hotelu InterContinental Praha. Na vernisáži kalendář pokřtili mistryně světa v cyklistice Tereza Huříková a zpěvák, skladatel a textař Michal Hrůza, mezi hosty byla i olympijská vítězka Věra Čáslavská (na snímku s Jiřím Ježkem). Výstava netradičních fotografií potrvá až do února 2011.

Miliony pro Světlušku. Finanční skupina AXA věnovala Nadačnímu fondu Českého rozhlasu dva miliony korun na projekt Světluška, jehož je generálním partnerem již pátým rokem. Symbolický šek předal ředitel PR a komunikace skupiny AXA Marek Zeman (vlevo) ředitelce Nadačního fondu Českého rozhlasu Martině Kaderkové 10. listopadu na benefičním koncertě Světlo pro Světlušku. Na snímku ještě moderátoři večera Vojtěch Dyk a Viktor Preiss.

BRAND24

Sešli se v Harfě. Ve čtvrtek 11.11. symbolicky v 11.11 hodin se konalo slavnostní otevření nového obchodního centra Galerie Harfa nacházejícího se v těsném sousedství O2 areny. Při přestříhávání pásky se sešli zleva: Martin Ditmar, jednatel společnosti SPAR, J.E.Jaakov Levy, velvyslanec státu Izrael, Leoš Mareš, moderátor celého slavnostního otevření centra, Tamir Winterstein, generální ředitel developerské skupiny Lighthouse Group, Jan Jarolím – starosta Prahy 9, Eli Alroy – předseda dozorčí rady GTC, Martin Plch – ředitel divize 3 firmy Metrostav a Štefan Havlík, člen představenstva PORR Česko.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).