Menu Zavřít

Společnost 43

20. 10. 2011
Autor: Euro.cz

Společnost

Roberto Coin
Oslava narozenin
První narozeniny svého butiku v Praze oslavil Roberto Coin 6. října. Při této příležitosti se v rezidenci primátora hlavního města Prahy na Mariánském náměstí konala VIP recepce, které se zúčastnily například Petra Němcová (vlevo), která předvedla kolekci Meteorite, nebo Daniela Peštová. Sám Roberto Coin se svojí manželkou Pilar představili unikátní šperky včetně sedmikarátového diamantu Cento.

Betfair
Žluté šály na Velké pardubické
Módním hitem letošní Velké pardubické nebyly klobouky, ale žluté šály britské společnosti Betfair. Sponzor největších koňských dostihů na světě, slavného Royal Ascotu, který pravidelně navštěvuje britská královna Alžběta II., se letos rozhodl poprvé finančně podpořit i závody v Pardubicích. „Sponzorováním sobotního závodu Velké pardubické jsme zahájili podporu jezdeckého sportu v České republice, které se hodláme i nadále věnovat,“ řekl předseda představenstva Betfair Edward Wray.

HSBC Bank
Leontinka dostane tři čtvrtě milionu
Poslední turnaj benefičního projektu Golf pro Leontinku se odehrál v Golf Resortu Beroun. Součástí turnaje byla vedle tradiční benefiční soutěže s výtěžkem pro Nadaci Leontinka také benefiční tombola. Celkový výtěžek tour letos opět překročí 700 tisíc. Na snímku výkonná ředitelka Nadace Leontinka Barbara Hucková, generální ředitel pražské pobočky HSBC Bank, hlavního partnera turnaje, Mark Winterflood, výherkyně turnaje Blanka Dědečková a předseda správní rady nadace Jindřich Lukavský.

BRAND24

Ernst & Young
Osobnosti si zahrály šachy
V prostorách Česko-německé obchodní a průmyslové komory na Václavském náměstí v Praze se uskutečnil první Ernst & Young šachový turnaj významných osobností. Neformálního setkání se zúčastnili vedoucí představitelé státních institucí, průmyslových podniků a finančních společností i přední zástupci akademické půdy a médií. Na snímku zachycen vítěz turnaje Roman Prymula (ředitel Fakultní nemocnice Hradec Králové) při hře s mezinárodním šachovým velmistrem Sergejem Movsesjanem.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).