Menu Zavřít

Společnost 40

27. 9. 2011
Autor: Euro.cz

Společnost

Spolchemie
Maratonci v továrně
Přední světoví vytrvalci zavítali do Ústí nad Labem, kde se zúčastnili mezinárodního půlmaratonu. Část závodu, jenž byl součástí prestižní světové série půlmaratonů, se uskutečnila v prostorách ústecké Spolchemie, kterou proběhlo přes 1200 běžců. Na snímku generální ředitel Spolchemie Paul Yianni (vpravo) a prezident pořádající firmy Prague International Marathon Carlo Capalbo.

Anita
Trochu jiná módní přehlídka
Módní přehlídky v sobě obvykle nesou základní poslání překvapit, upoutat, ohromit něčím neotřelým, novým a nejraději vymykajícím se konvencím. Svým způsobem to platí i o nové kolekci plavek rakouské firmy Anita pro rok 2012, kterou na český trh uvedly Zdravotnické prodejny Eliška. Plavky, stejně jako parea a další doplňky jsou totiž primárně určeny pro ženy po ablaci prsu. Zleva moderátor akce Aleš Háma, lékařka Eva Hrubanová a majitelé ZP Eliška Eliška Daňková a František Štancl.

Cognac Golf Cup 2011
Konec sezony
Ve středu 21. září byla v golfovém resoru Albatross zakončena golfová sezona Cognac Golf Cupu 2011, kterou společně organizují firma Glisco a Cognac Club Bílkova 13. Tento závěrečný letošní čtvrtý turnaj se odehrával ve velmi přátelské a komorní atmosféře. Na snímku golfoví profesionálové, zleva Petr Nič, Martin Vancl, Ondřej Žatečka a Tomáš Malec.

BRAND24

Francouzsko-česká obchodní komora
Oslavy na Malé Straně
V Malostranské besedě se uskutečnila oslava 15. výročí založení Francouzsko-české obchodní komory v České republice. Přítomné hosty uvítal předseda Francouzsko-české obchodní komory Constantin Kinský (na snímku). Slavnostní večer zpestřily skupiny Bran Acoustique a Tomáš Kočko & Orchestr, součástí slavnostního večera byla také dobročinná tombola ve prospěch NGO Člověk v tísni.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).