Menu Zavřít

Společnost 4

17. 1. 2012
Autor: Euro.cz

Společnost

APPN
Tichý svět 2012
V prostředí nedávno otevřené Tiché kavárny, první kavárny s neslyšící obsluhou v Praze, byl pod záštitou herečky Kláry Issové a za účasti jejích kolegyň Jany Plodkové, Evy Kodešové a Kristýny Fuitové slavnostně pokřtěn kalendář Tichý svět 2012. Na snímku zleva fotograf kalendáře Tomáš Beran, Jana Jähnke z firmy Raiffeisen – Leasing Real Estate, která kalendář sponzorovala, Klára Issová, Jiří Mašláň, neslyšící moderátor akce, a Marie Horáková, ředitelka Tiché kavárny a občanského sdružení APPN, jež neslyšícím pomáhá.

ČSOB Private Banking
Novoroční tradice
Na Pražském hradě se v prostorách Španělského sálu konal tradiční Novoroční koncert ČSOB Private Banking. Za doprovodu Talichova komorního orchestru vystoupili čínská sopranistka Lily Zhang a sólista Metropolitní opery, americký barytonista Richard Zeller. Zleva Tomáš Klápště, výkonný ředitel společnosti Patria Finance a ředitel Patria Corporate Finance, Marek Ditz, vrchní ředitel segmentu Korporátní a institucionální bankovnictví ČSOB, Martin Kosobud, výkonný ředitel segmentu Privátní bankovnictví ČSOB, prezident Václav Klaus, Petr Hutla, vrchní ředitel a člen představenstva ČSOB, a Jan Talich, zakladatel a umělecký ředitel Talichova komorního orchestru.

Hotely Hilton
Charitativní koncert
Hotely Hilton Prague a Hilton Prague Old Town uspořádaly pro hotelové hosty a obchodní partnery každoroční Vánoční charitativní koncert. Tato akce se konala v hotelu Hilton Prague již popatnácté a popáté ji pořádaly oba pražské hotely Hilton. Výtěžek z charitativních kampaní v hotelech je věnován Nadaci Terezy Maxové dětem. Na snímku zleva Lenka Pisková, marketing & PR managerka pražských hotelů Hilton, Terezie Sverdlinová, ředitelka Nadace Terezy Maxové dětem, a Claudia Specking, manželka generálního ředitele pražských hotelů Hilton Michaela Speckinga.

CONTENT24

Auto Palace
Otevření nového showroomu
Skupina Auto Palace se stala autorizovaným dealerem značky Opel v Česku. U příležitosti slavnostního otevření nového showroomu Opel v prodejním centru Auto Palace Spořilov připravila pro své zákazníky soutěž o nový automobil. Zařazen byl do ní každý, kdo si v období od 14. listopadu do 21. prosince 2011 koupil v centru Auto Palace Spořilov vůz a zároveň odpověděl na soutěžní otázku. Nejlépe odpověděla a nový vůz Opel Corsa převzala Alena Svobodová (na snímku).

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).