Menu Zavřít

Společnost 2

5. 1. 2011
Autor: Euro.cz

Společnost

Mistr whisky. Prahu navštívil slavný master blender, neboli člověk s fenomenálním čichem a odborník odpovědný za tvorbu směsí, Richard Paterson. Své umění v míchání a prezentaci whisky předvedl v prosinci loňského roku v hotelu Hilton nejen pro odbornou klientelu, ale také pro byznys klientelu. Na snímku vlevo je spolu s Patersonem Karel Hudec, ředitel společnosti Pure Pleasure, která prezentaci pořádala.

Novoroční setkání s bankéři. Na Pražském hradě se na Nový rok sešla elita privátního bankovnictví ČSOB a společnosti Patria Finance s prezidentem ČR Václavem Klausem. Na snímku zleva Martin Kosobud, nově jmenovaný výkonný ředitel privátního bankovnictví ČSOB s manželkou Kateřinou, Daniela Klápšťová, manželka výkonného ředitele Patria Finance, a Václav Klaus.

BRAND24

Přání k dvacetinám. Společnost PSJ oslavila v prosinci 20 let svého působení na stavebním trhu. Galavečer u příležitosti tohoto jubilea se konal v jihlavském hotelu Gustav Mahler. Více než 400 čestných hostů a zaměstnanců společnosti si mohlo mimo jiné užít vystoupení třináctinásobné zlaté slavice Lucie Bílé za doprovodu Petra Maláska. Po pravici Lucie Bílé stojí manželé Jarmila a František Vaculíkovi (generální ředitel a předseda představenstva PSJ), po levici Jaroslav Jirkovský, ředitel divize exportu a člen představenstva PSJ, s dcerou Janou.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).