Menu Zavřít

Společnost 12

15. 3. 2011
Autor: Euro.cz

Společnost

Požehnané pivo. Sládci Plzeňského Prazdroje uvařili zvlášť slavnostní várku ležáku Pilsner Urquell, které požehnal plzeňský biskup František Radkovský. Pivem z této velikonoční várky se osvěží mimo jiné poutníci v římské církevní restauraci Giovanni Paolo II. a představitelé Vatikánu. Na snímku spolu s biskupem starší obchodní sládek Plzeňského Prazdroje Václav Berka.

Oceněný nestor. Pražský Obecní dům 13. března hostil již 11. ročník benefičního galavečeru Trebbia 2011. Na akci byla předána ocenění za kulturní přínos nebo za výraznou podporu umění. Cenu Trebbia za celoživotní dílo získal režisér Otakar Vávra, který si pro ni přišel v doprovodu manželky Jitky Němcové.

BRAND24

Advokáti a Krása pomoci. Havel, Holásek & Partners, největší česko-slovenská advokátní kancelář, věnovala 150 tisíc korun nadaci Krása pomoci. K symbolickému předání částky došlo 2. března během charitativního koncertu Dům pro život, který se odehrál v Divadla Hybernia. Na snímku partner kanceláře Jan Holásek a patronka nadace Taťána Kuchařová.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).