Menu Zavřít

Společnost 11

11. 3. 2011
Autor: Euro.cz

Společnost

Šaty pro Přerov. Uznávaná česká módní návrhářka Marie Zelená představila na reprezentačním plese primátora města Přerova speciálně vytvořené reprezentační šaty pro středomoravské město Přerov. Na plese byly vystaveny i originální reprezentační šaty metropole Prahy, které návrhářka vytvořila v rámci svého projektu Návraty k hodnotám. Spolu s Marií Zelenou (vlevo) je na snímku modelka Hana Chmelíčková a starosta Přerova Jiří Lajtoch.

Sázkaři přispěli hendikepovaným. Šek na 120 tisíc korun od společnosti Fortuna předala dvanácti hendikepovaným sportovcům Božena Jirků z Konta Bariéry. Stalo se tak na vernisáži výstavy fotografií Hynka Glose a Martina Pinkase Xportrait v Mlýnské kavárně na pražské Kampě. Na fotografii zleva Božena Jirků, Aleš Kisý, David Lukeš a Miroslav Šperk.

BRAND24

Pracovní snídaně. Na konci února uspořádala pražská pobočka mezinárodní advokátní kanceláře Schönherr další z řady pracovních snídaní, zaměřenou tentokráte na postavení, odpovědnost a rizika spojená s výkonem funkce jednatele společnosti s ručením omezeným a člena představenstva akciové společnosti. Přednášeli advokáti Martin Grácz (vlevo) a Josef Bartoš.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).