Menu Zavřít

Soutěže o ceny v Profitu

1. 5. 2012
Autor: Euro.cz

Patříte k těm, kteří si kupují pravidelně týdeník Nový Profit? Pokud ne, tak byste možná měli začít, protože Profit přináší skvělou možnost vyhrát zajímavé ceny!

Foto: Profit

Výherce fotoaparátu BenQ GH 700 22/2012 - soutěž právě probíhá

1. cena: 

Výherce fotoaparátu BenQ LM 100 21/2012

1. cena: K. Kinclová, Ostrava, správná odpověď byla B (1,5 metru)

Výherce fotoaparátu BenQ LM 100 20/2012

1. cena: R. Pešek, Písek, správná odpověď byla B (5 metrů)

Výherce dárkové poukázky Super Body 19/2012

1. cena: I. Vlčková, Pardubice, správná odpověď byla A (10 gramů)

Výherce fotoaparátu Canon PowerShot SX 150 IS 18/2012

1. cena: F. Tučný, Praha, správná odpověď byla C (12x)

Výherce dárkové poukázky Super Body 17/2012

1. cena: D. Hamplová, Praha, správná odpověď byla C (27)

Výherce dárkové poukázky Super Body 16/2012

1. cena: L. Tichá, Kladno, správná odpověď byla C (onemocnění nervového systému)

Výherce dárkové poukázky Super Body 15/2012 1. cena: R. Bohatá, Brno, správná odpověď byla A (ve spánku) Výherce fotoaparátu BenQ GH 700 - 14/2012

1. cena: M. Dědina, Praha, správná odpověď byla B (21x)

Výherce poukazu na kondiční trénink Superbody - 13/2012

1. cena: G. Hrubá, Praha, správná odpověď byla B (Madonna)

Výherce knihy Klíč mistrů - 12/2012

1. cena: P. Vávra, Velké Meziřící, správná odpověď byla A (24)

1. cena: E. Laláková, Kralovice

1. cena: M. Belušová, Deblín

Výherce reproduktoru Logitech Mini Boombox - 11/2012

1. cena: P. Kopáček, Ústí nad Labem, správná odpověď byla A (monitory)

Výherce reproduktoru Logitech Mini Boombox - 10/2012

1. cena: L. Syslová, Brno, správná odpověď byla C (více než 8000)

Výherce plánovacího systému ADK Allegro - 09/2012

1. cena: L. Ryška, Karlovy Vary, správná odpověď byla A (v Praze)

Výherce plánovacího systému ADK Allegro - 08/2012

1. cena: E. Němcová, Praha, správná odpověď byla A (daň z příjmů FO ze závislé činnosti)

Výherce plánovacího systému ADK Allegro - 07/2012

1. cena: V. Krejčí, Chomutov, správná odpověď byla C (9,1%)

Výherce plánovacího systému ADK Allegro - 06/2012

1. cena: J. Pokorná, Praha, správná odpověď byla B (20)

Výherce dvou poukazů na vstup do Aquapalace Praha - 05/2012

1. cena: M. Rychlý, Plzeň, správná odpověď byla B (mořská hvězdice)

Výherce dvou poukazů na vstup do Aquapalace Praha - 04/2012

1. cena: J. Marková, Trutnov, správná odpověď byla A (3)

Výherce dvou poukazů na vstup do Aquapalace Praha - 03/2012

1. cena: L. Horáková, Poděbrady, správná odpověď byla C (14)

Výherce dvou poukazů na vstup do Aquapalace Praha - 02/2012

1. cena: J. Šandová, Praha, správná odpověď byla A (Praha-Čestlice)

Výherce dvou poukazů na vstup do Aquapalace Praha - 01/2012 1. cena: R. Chalda, Praha, správná odpověď byla C (12) Upozorňujeme na změnu pravidel, nyní je možné zaslat maximálně 3 soutěžní  SMS. Pravidla soutěže nejsou nikterak složitá. V každém čísle naleznete jednu jednoduchou otázku, na kterou budete moci odpovědět pomocí možností A, B nebo C. Ten kdo bude mít to štěstí a pošle stou správnou SMS, má výhru doma! Navíc každá doručená 50. sms obdrží předplatné na příští rok! Pravidla soutěže - Soutěž o cenu

1. Organizátor

Společnost Empresa, a.s. se sídlem na adrese Panská 7, Praha 1, 110 00, IČO: 26418011 zapsaná v OR, vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 6117 (dále jen „Organizátor“) pořádá hlasování s názvem „Soutěž o mobilní telefon“ (dále jen „Soutěž“). Organizátor je zároveň zpracovatelem osobních údajů v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „zákon“).

2. Pojmy

Výhra – avizovaná cena dle tištěné verze časopisu.

Doba trvání soutěže - jednotlivá kola soutěže začínají vždy v pondělí a ukončeno je ve čtvrtek ve 23:59.

Soutěžní hlas – 1 sms zpráva určená telefonním číslem hlasujícího.

Hlas vzniká:

Zasláním SMS ve tvaru „SOUTEZ XXX, správná odpověď (A,B,C), JMENO, PRIJMENI, ADRESA“. Veškeré SMS zprávy musí být zasílány na telefonní číslo 739 523 464. Číslo je společné pro všechny mobilní operátory.  Cena jedné SMS se odvíjí od tarifu operátora.

Způsob a podmínky účasti v soutěži.

Hry se může zúčastnit každá fyzická osoba, která odešle dle pravidel této soutěže v průběhu doby trvání hry soutěžní hlas v platném tvaru a tyto informace budou doručeny do SMS centra. Organizátor nenese odpovědnost v případě vyšší moci nebo v případě, že některý z operátorů mobilní sítě nebo poskytovatelů internetového propojení z jakéhokoli důvodu, zejména z důvodu přetížení své sítě, uzavře přístup pro přijímání soutěžních hlasů před koncem doby trvání hry dle těchto pravidel, a proto pro účastníky využívající jeho služeb skončí možnost účasti v soutěži tímto okamžikem.

Každý účastník může do hry zaslat maximálně 3 soutěžní  SMS.

Hry se nemohou účastnit osoby, které jsou v pracovním či obdobném poměru k organizátorovi soutěže, jakož i k dalším společnostem zapojeným do hry, anebo jsou k takovým osobám ve vztahu osob blízkých. Účastníci se hry účastní s vědomím, že nemohou požadovat výhry v celkovém rozsahu ani v jednotlivých případech ve vyšší hodnotě nebo ve větším množství, než jaké určí organizátor, ani nejsou oprávněni požadovat na místo výher peněžité plnění.

V případě, že se výhercem stane osoba mladší 18 let, je povinna dostavit se k převzetí Výhry se svým zákonným zástupcem.

Výhry nelze vymáhat soudní cestou.

Způsob určení výherce

1) vítězná SMS se určuje ze všech platných SMS zpráv doručených do SMS centra během doby trvání soutěže. SMS zprávy jsou seřazeny dle času přijetí SMS centrem a každé doručené SMS je přiřazeno unikátní pořadové číslo,

2) Vítěznou SMS Hlavní výhry je v pořadí 100. SMS počítaná od první platné SMS přijaté SMS centrem.

3) V případě, že počet doručených SMS zpráv do SMS centra během doby trvání soutěže bude nižší než 100, tak výhra propadá organizátorovi.

4) Účastník, který odeslal vítěznou SMS bude kontaktován pověřenou osobou organizátora, a to na čísle,  z nějž byla vítězná SMS odeslána. Bude-li tímto účastníkem odeslání vítězné SMS potvrzeno, stává se výhercem výhry.

5) Výherci budou po ukončení aktuálního kola hry  kontaktováni organizátorem a budou vyzváni k převzetí výhry.

6) V případě, že si výherce nepřevezme výhru vždy do 1 kalendářního měsíce ode dne, kdy byl k jejímu převzetí vyzván, propadá výhra organizátorovi.

7) V případě, že bude více osob uplatňovat své právo na výhru, použije se pro určení oprávněného výherce telefonní číslo, ze kterého byla odeslána vítězná SMS zpráva. V případě, že toto rozlišení nebude dostačující, bude výhra předána tomu, kdo organizátorovi předloží SIM kartu, ze které byla odeslána vítězná SMS.

Zpracování informací

Odesláním soutěžního hlasu do hry dle těchto pravidel každý účastník schvaluje tato pravidla a instrukce, které jsou uvedeny na všech herních dokumentech, a přistupuje k nim. Odesláním soutěžního hlasu do hry vyslovuje každý účastník svůj souhlas s použitím jeho registračních údajů pro účely hry a další marketingové účely organizátora (včetně zasílání informačních SMS soutěžícím) , a to na dobu dvou let od začátku konání hry. Účastí ve hře každý účastník potvrzuje, že je seznámen se všemi právy, která vyplývají ze zákona tj. zejména s tím, že poskytnutí osobních údajů je dobrovolné a že má právo k přístupu k těmto údajům, jakož i se všemi dalšími právy vyplývajícími z ustanovení §11 a §21 zákona. Účastník dává odesláním soutěžního hlasu do hry souhlas se zpracováním osobních údajů spolu s číslem mobilního telefonu, kterým identifikoval soutěžní hlas pro hru, též za účelem prověření jeho platné účasti ve hře a předání výhry. Výherce má právo svůj souhlas odvolat, a to formou dopisu zaslaného na adresu sídla organizátora. Odvolání souhlasu je účinné okamžikem doručení organizátorovi a má za následek ztrátu nároku na výhru, stane-li se tak před jejím převzetím.

Všeobecné podmínky

Vstupem do hry se všichni účastníci zavazují dodržovat její pravidla. Organizátor si vyhrazuje právo změnit podmínky či pravidla této hry, případně akci zastavit, přerušit či odložit. Tato oficiální pravidla jsou k dispozici v sídle organizátora.

Organizátor si vyhrazuje právo zkrátit, přerušit nebo zrušit hru či změnit tato oficiální pravidla, s výjimkou změn, které by mohly mít vliv na rovné postavení účastníků hry.

Organizátor si vyhrazuje právo posoudit jednotlivé sporné situace nastalé v průběhu hry.

BRAND24

Organizátor si vyhrazuje právo posoudit jednotlivé sporné situace nastalé v průběhu soutěže.

Výherci budou zveřejněni na internetových stránkách http://www.profit.cz/soutez.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).