Menu Zavřít

Soutěž o milion končí už ve čtvrtek

12. 11. 2007
Autor: Euro.cz

Jenom čtyři dny zbývají do uzávěry soutěže Nápady za milion, o níž jsem psal už na začátku října.

Jenom čtyři dny zbývají do uzávěry soutěže Nápady za milion, o níž jsem psal už na začátku října. Akce, jejímž partnerem je i Profit, je určena všem, kdo mají zajímavý podnikatelský nápad, ale chybí jim odvaha nebo peníze na jeho uskutečnění.

Přihlásit se může každý, kdo má podnikatelský záměr, nápad na rozšíření firmy či projekt pro investory, který dosud nebyl realizován, nebo je ve stadiu rozjezdu. Rozhodující není formální zpracování, ale nápad – tedy obsah projektu. Čím vyšší je podobnost s existujícími aktivitami jiných podnikatelů a firem, tím nižší jsou šance na výhru. Uzávěrka je už ve čtvrtek 15. listopadu. Podrobnosti najdete na stránkách www.soutezomilion.cz.

Odborná porota, složená z akademiků, zkušených podnikatelů, investorů a také z mé maličkosti, vyhodnotí projekty podle jejich proveditelnosti, potenciálu dalšího růstu a samozřejmě originality.

BRAND24

Nejlepší autoři dostanou vedle věcných odměn i finanční ceny a investice v hodnotě přes milion korun. Hlavními garanty soutěže jsou Podnikatelský inkubátor při Vysoké škole ekonomické v Praze a Hospodářská komora hlavního města Prahy. Vítěze vyhlásíme během slavnostního večera v pátek 14. prosince. Těším se na viděnou!

Petr Kučera šéfredaktor

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).