Menu Zavřít

Soutěž Best Project Management 2011 zahájena

3. 3. 2011
Autor: profit

Čtvrtý ročník soutěže Best Project Management byl zahájen. V období 1. března až 20. dubna 2011 je možné přihlásit projekty v komerčních organizacích i ve veřejné správě, projekty v oblasti ICT, organizačních či procesních změn, marketingových nebo regulatorních aktivit, technologické, stavební i developerské projekty.

Foto: Profimedia

Vyhlášení vítězných aplikací proběhne 2. června 2011 na odborné konferenci Project Management Day 2011v Praze. Organizátory soutěže jsou solit project a PRAM Consulting s odbornou garancí Ernst&Young.

BRAND24

Cílem soutěže Best Project Management je nalézt a ocenit nejlepší projektový management ICT, organizačních a procesních projektů v oblasti komerčního sektoru a v oblasti státní správy v České republice a na Slovensku, ať již na straně dodavatele, odběratele, či realizátora dodávky pro odběratele, a zároveň vyvolat širší zájem odborné i laické veřejnosti o profesi projektového manažera a o project management obecně. Od roku 2010 se nově mohou do soutěže hlásit také stavební a developerské projekty.

Přihláška do soutěže Best Project Management ke stažení zde. „Soutěž Best Project Management hodnotí projektový management podle rozsahu, průběhu řízení a realizace, úspěšnosti, originálnosti řízení a dalších kritérií. Chceme především vyzdvihnout projektový management jako významný obor a projektovým manažerům umožnit navazování kontaktů, setkávání a sdílení zkušeností. Vysoký standard soutěže zaručují také členové poroty soutěže Best Project Management, kterými jsou oborníci z řad renomovaných společností jako Skanska, ČEZ, Komerční banka, HP a Datart,“ dodává Marek Čáp, jednatel, solit project.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).