Menu Zavřít

Síť je těsná, začíná kooperace

7. 10. 2002
Autor: Euro.cz

Oborově příbuzné portály nabízejí uživatelům cílené informace Mailové zprávy denně chrlí zvěsti o tom, kolik informací je kde k dispozici, kdo s kým a o čem jedná. Jedna taková zpráva například nedávno hovořila o tom, že internetový personální server Volna-mista.

Oborově příbuzné portály nabízejí uživatelům cílené informace

Mailové zprávy denně chrlí zvěsti o tom, kolik informací je kde k dispozici, kdo s kým a o čem jedná.

Jedna taková zpráva například nedávno hovořila o tom, že internetový personální server Volna-mista.cz, který provozuje společnost CP Online, začala spolupracovat se servery, které mají vysoké postavení v šíření informací právních s epravo.cz a v oboru stavebnictví - CzechStav.cz. Uchazeči o zaměstnání mohou díky propojení sledovat výpis aktuálních nabídek z oboru Justice/právo/legislativa na serveru epravo.cz a oboru Architektura/stavebnictví/projekce na serveru CzechStav.cz. Databázi nabídek mohou fulltextově prohledávat na základě zadání klíčového slova. Před administrativním završením je spolupráce se serverem 365.cz, jehož sekce Volná místa bude nabízet informace o volných pracovních pozicích z oboru Daně/audit/účetnictví. Server 365.cz se totiž zaměřuje na problematiku účetnictví. „Nabídky ze jmenovaných oborů, stejně jako počet registrovaných uživatelů oborových stránek, neustále vzrůstá. Proto jsme se rozhodli oslovit další významné servery a nabídnout jim, k oživení jejich obsahu, sekci Volná místa,“ vysvětluje Karel Kosobud, produkt manažer společnosti CP Online. „Věříme, že bude přínosem pro jejich návštěvníky a uživatele, stejně jako pro naše klienty, kteří přesné zacílení personální inzerce velice oceňují.

Server Volna-mista.cz je jedním z nejpoužívanějších personálních serverů v ČR. Jeho cílem je poskytnout jednoduchý, ale komfortní nástroj pro obousměrnou komunikaci zaměstnavatel-zaměstnanec. Jde o zjednodušení kontaktu nabídky a poptávky na trhu práce a současně i o zvýšení počtu virtuálních kontaktních bodů.

BRAND24

Server epravo.cz je zaměřen na podnikatele, živnostníky, pracovníky státní správy a odbornou veřejnost - advokáty, soudce, notáře, účetní, daňové poradce apod. Na skupinu, která přichází do aktivního styku s právem a potřebuje rychle najít kvalitní výklad či najít orientaci v daném právním problému.

Úkolem stavebního portálu CzechStav.cz je podávat reklamu, přehled a základní informace nejen o partnerech, ale i o konkurenci v oblasti stavebnictví. Tomuto účelu slouží například Prezentace firem, Banery a Rejstřík firem podnikajících ve stavebnictví. Firem, které jsou nějak spojeny se stavební problematikou, je v ČR více než 6000 a jde tedy o poměrně početnou skupinu uživatelů. Server zveřejňuje informace o periodikách se stavební tematikou, seznamy veletrhů, normy, vyhlášky, rady a mnoho dalších užitečných informací ze stavebnictví.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).