Menu Zavřít

Setkání s japonskými výrobci komponentů

17. 1. 2005
Autor: Euro.cz

Výstava japonských výrobců komponentů se uskuteční 8. února v Kongresovém centru Praha. Japonské společnosti zde budou prezentovat komponenty a služby, které by chtěly v rámci výrobního procesu nakupovat od českých dodavatelů.

CONTENT24

Akci pořádají japonská organizace pro zahraniční obchod JETRO, agentura pro podporu podnikání a investic CzechInvest a Česká agentura pro podporu obchodu CzechTrade. Registrační formulář obdrží zájemci u výše zmíněných českých agentur, přihlášky se přijímají do 27. ledna. Účast na výstavě je zdarma. Organizátoři však nezajišťují individuální obchodní jednání s vystavovateli. Na požádání však zašlou jejich seznam, který je k dispozici také na internetových stránkách agentur CzechInvest a CzechTrade.

Součástí programu má být i seminář na téma Investice a průmysl v České republice za účasti odborníků. Kontakty: JETRO Praha - Ondřej Votruba, tel.: 224 814 972, e-mail: jetropraha@mbox.vol.cz, CzechInvest - Vít Švajcr, tel.: 296 342 570, e-mail: vit.svajcr@czechinvest.org, CzechTrade - Jana Falathová, tel.: 224 907 516, e-mail: falathova@czechtrade.cz.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).