Menu Zavřít

Šašek provokuje: Skvělá západní civilizace

12. 11. 2015
Autor: Profimedia.cz

Šašek žil léta v přesvědčení, že jedinou společně sdílenou hodnotou lidu této země je, že na veškeré hodnoty upřímně kašle. Prostě ultrasekulární stát, kde nikomu není nic svaté a sranda musí bejt, i kdyby fotra věšeli.

Z toho důvodu ho řádně zaskočilo, když se obyvatelé české morálně rozhlodané kotliny přidali ke křiku katolických sousedů a kvičí, že jim někdo sahá na jejich ryzí, nedotknutelné, evropské, křesťanské cennosti. Jaké poselství tak vysílají k řadovým muslimům?

Šašek by řekl, že něco ve stylu: „Nedáme se připravit o náš skvělý životní styl, který mimo jiné zahrnuje alkoholismus, promiskuitu, korupci prostupující celým veřejným životem, závist, lhaní, podvody a krádeže, kterým se tu ovšem říká mazanost a šikovnost. To je žádoucí.

Chceme také, aby byly ženy poslušné a nesnažily se vyšvihnout nad muže, ale nebudeme je ponižovat nošením šátků. Rovněž je pro nás nepřijatelné, aby byly znásilňovány jinde než doma. Nesouhlasíme také s kamenováním, protože je nám příjemnější lynčovat lidi anonymně v diskuzích na internetu.“

Zpráva o stavu Západu

Úžasnou zprávu o stavu naší západní civilizace posílají na Blízký východ a do severní Afriky také politici. Před necelými pěti lety se rozplývali nad takzvaným arabským jarem. Lidé, kteří se bouřili proti Mubarakovi, Kaddáfímu a Asadovi, byli borci hodní podpory.

Záhy ale politici zjistili, že se z Egypta, Libye nebo Sýrie nestane Německo odstraněním příslušného despoty a vypsáním voleb. V současné době mezi západními lídry panuje konsenzus, že lepší než bordel za humny je diktatura za humny. Nikdo se to ale neodváží říct nahlas.

Zato jim ale není trapné vykřikovat, že někdejší borci prchající zbídačeni roky války jsou najednou parazité, kteří nás chtějí zamordovat. Nejvyšší na Západě vzývanou hodnotou se tak v posledních měsících stal strach. Na tom ale nikdy žádná obdivuhodná civilizace nestála.

…někdo ty nepříjemné věci říkat musí


Čtěte také:

BRAND24

Šašek provokuje: Česko, osud všech špatných

Šašek provokuje: Blanka i Opencard jsou úžasné

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).