Menu Zavřít

S odpadem do Německa

8. 11. 2007
Autor: Euro.cz

A. T. U.

BRAND24

Společnost A. T. U., největší opravárenská síť v ČR, minulý týden otevřela šestou tuzemskou pobočku, konkrétně v Praze 5 na Smíchově. Do Česka zamířila firma s neobvyklým konceptem služeb. Zákazníkům zaručuje, že není třeba se dlouze předem objednávat na opravu vozu. Lze využít služeb odborníků ihned po příjezdu do provozovny a opravě mohou majitelé vozů osobně přihlížet.
„Nabízíme zákazníkům více než dvacetiprocentní úsporu ceny proti autorizovaným servisům, včetně garance práce i náhradních dílů. Jde o díly, které jsou od stejného výrobce jako díly značkové, jen nemají drahé logo. Opravujeme vozy prakticky všech značek,“ říká Svatopluk Neuschl, manažer A. T. U. pro ČR.
Společnost se snaží o citlivý přístup k životnímu prostředí. „V autopravárenském segmentu jsme jediným producentem odpadu v tuzemsku, který jej vyváží do sousedního Německa. Je to díky tomu, že vlastníme moderní zařízení na recyklaci a likvidaci ve Weidenu,“ říká Neuschl. Firma A. T. U. má v šesti evropských zemích více než 600 poboček a zaměstnává čtrnáct tisíc lidí. Roční obrat činí 1,4 miliardy eur při dvaceti milionech zakázek za rok.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).