Menu Zavřít

Rockaway získala minoritní podíl v pracovním webu pro ajťáky

23. 1. 2017
Autor: Tomeš Michael/E15

Investiční společnost Rockaway Ventures získala minoritní podíl v pracovním portálu pro IT profesionály Techloop.io. Výše investice nebyla zveřejněna.

Techloop funguje na českém trhu od ledna 2016. Od té doby jeho službu využívají tisíce vývojářů a stovky společností a počet jeho nových uživatelů roste o 50 procent měsíčně. Získaná investice umožní firmě pokračovat ve vylepšení produktu a realizovat plánovanou expanzi po střední a východní Evropě. V únoru je plánován vstup na slovenský trh a poté i na polský a maďarský.

Velké ambice

„Máme do budoucna velmi ambiciózní plány. Chceme, aby se Techloop stal dominantním hráčem na trhu IT pozic v celé střední a východní Evropě. Už nyní se rozhlížíme po dalších regionech, které by mohly z našeho modelu profitovat. Investice od Rockaway a jejich zkušenosti nám pomohou naše plány rychle naplnit,“ uvedl spoluzakladatel Techloop Paul Cooper.


Česká Maternia expanduje za hranicemi. Čtěte více:

Česká Maternia spouští eshop v Belgii

 Kontaktní čočka, ilustrační foto


Techloop.io je jedničkou na virtuálním trhu IT práce, kde se setkávají IT profesionálové s firmami. V tomto prostředí získávají vývojáři pracovní nabídky přímo od společností a přitom si zachovávají anonymitu. Pokud díky systému získají práci, dostanou vývojáři 500 euro jako bonus. Firmám nabízí Techloop přístup k velkému množství kvalifikovaných kandidátů bez nutnosti najímat si drahé personální agentury.

BRAND24

Společnost Rockaway Ventures se zaměřuje na investice do oblastí spotřebitelského internetu a internetového obchodu. Mezi další začínající firmy, které Rockaway podpořil, patří například Brand Embassy, Fundlift nebo Productboard.


O Rockaway čtěte více:

Rockaway a CEFC masivně nakupovaly v Německu

Rockaway kupuje srovnávače cen v Maďarsku a na Balkáně


  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).