Menu Zavřít

Robert Pik, Gabriela Schwarzová, Ester Danelová, Magdaléna Vyletová

24. 10. 2011
Autor: Euro.cz

Image Lab

manažeři, konzultantky

BRAND24

Čtyři personální změny oznámila poradenská společnost Image Lab. V rámci společnosti postoupili Robert Pik, který byl jmenován novým marketingovým manažerem, a Gabriela Schwarzová, jmenovaná do nově vytvořené pozice manažerky znalostí. Jako nové lektorky a konzultantky se ke společnosti připojily Ester Danelová a Magdaléna Vyletová.
Robert Pik (34) u společnosti působí již tři roky, doposud v pozici senior konzultanta. Zaměřuje se na oblast manažerského vzdělávání, obchodu a produktivity, je absolventem oboru vzdělávání dospělých na Univerzitě J. A. Komenského v Praze a oboru management volného času a rekreace na Univerzitě Palackého v Olomouci. Hovoří plynně anglicky. K jeho koníčkům patří jachting, hudba, tanec a meditace.
Gabriela Schwarzová (30) bude zodpovídat za vytváření a sdílení know-how společnosti. Má zkušenosti v oblastech supervize a koučingu, ve vedení rozhovorů v profesním poradenství a v oblasti podporovaného zaměstnávání. V minulosti pracovala například pro společnosti ABB, ČEZ, ČSOB, Škoda Auto nebo Wallmark. Vystudovala religionistiku a sociální práci na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy. Hovoří anglicky. Ve volném čase se věnuje turistice, ráda čte poezii a tančí africké tance.
Ester Danelová (24) se specializuje na řízení manažerských assessment center a management a psychodiagnostiku ve školicích centrech. Pracovala v dobrovolnickém centru v Keni, během své dosavadní kariéry poskytovala poradenství společnostem jako ČSOB nebo Sprachcaffe Reisen a podílela se také na četných projektech v neziskovém sektoru. Na Masarykově univerzitě v Brně vystudovala psychologii. Hovoří anglicky, ráda tráví čas v přírodě, těší se ze společnosti přátel a ráda čte.
Magdaléna Vyletová (26) je trenérkou/koučkou v oblasti komunikace, team buildingu a prezentačních dovedností. V minulosti působila ve společnostech Ataxo Czech a Ipsos Tambor. Vystudovala antropologii a sociologii na Masarykově univerzitě v Brně, hovoří anglicky. Ve volném čase ji těší hudba, literatura, divadlo a příroda.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).