Menu Zavřít

Renomia network slaví jednu miliardu pojistného

7. 11. 2011
Autor: profit

Česká síť pojišťovacích zprostředkovatelů Renomia Network dosáhla důležitého milníku ve svém rozvoji - překročila 1 mld. Kč zprostředkovaného pojistného. V současné době v rámci t0to společnosti spolupracuje 47 zkušených makléřů, kteří působí v téměř 70 lokalitách v České republice. 

Foto: Profimedia.cz

Renomia Network je frančíza na českém pojišťovacím trhu, která přináší řešení potřeb tuzemských zprostředkovatelů pojištění. Svým členům nabízí řadu výhod a služeb, to vše při zachování jejich nezávislosti. Jedná se například o silnější vyjednávací pozici na trhu, vzdělávací programy, možnost rozšíření nabídky o nové pojistné produkty, využití moderních technologií, mezinárodních služeb, zajištění speciálního know-how, aj. Její členové tak mohou lépe servisovat své klienty a hájit jejich zájmy na pojistném trhu.

CONTENT24

Klára Kodua, ředitelka Renomia Network uvedla: „Překročení jedné miliardy zprostředkovaného pojistného potvrzuje úspěšnost modelu spolupráce, který RENOMIA NETWORK nabízí. Naším cílem je i nadále členskou základnu úspěšně rozvíjet a zkvalitňovat služby poskytované našim členům i jejich klientům“.

Renomia Network je součástí RENOMIA GROUP, největší skupiny pojišťovacích makléřů ve střední Evropě, která má více než 500 spolupracovníků a spravuje pojistné přesahující 4 mld. Kč. Skupina investuje do rozvoje služeb pro své klienty, do vzdělání spolupracovníků i do informačních technologií. Jejím dlouhodobým cílem je být nejlepší skupinou v oboru v Evropě.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).