Menu Zavřít

Renata Mrázová

23. 5. 2012
Autor: Euro.cz

ING Pojišťovna

generální ředitelka

BRAND24

ING Pojišťovnu ČR/SR povede nově Renata Mrázová (40), která dosud ve společnosti působila v pozici finanční ředitelky. Funkci generální ředitelky a předsedkyně výkonné rady poprvé v historii převzala místní manažerka.
Na počátku kariéry pracovala na různých postech v oblastech HR a financí a v roce 2000 nastoupila do společnosti ING jako finanční ředitelka. V roce 2005 přijala nabídku podílet se na založení Direct Pojišťovny, kde nakonec v pozici generální ředitelky a předsedkyně představenstva působila až do července 2007. Poté se věnovala soukromému podnikání v oblasti retailu a pracovala také jako konzultantka pro bankovní a pojišťovací sféru. V září 2009 nastoupila do společnosti ING podruhé a dva roky zde zastávala pozici finanční ředitelky.
Renata Mrázová vystudovala Vysokou školu ekonomickou v Praze, obor hospodářská politika a obchodní podnikání. Svůj čas nejraději tráví s rodinou, má dvě dcery. Jejím největším koníčkem je cestování a malování, kterému se věnuje již od dětství. Zajímá se o historii umění a architekturu, je také nadšenou lyžařkou, ráda jezdí na kole a na bruslích.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).