Menu Zavřít

Regionální setkání Profitu startují

14. 4. 2008
Autor: Euro.cz

Také letos vám přinášíme možnost promluvit si se zástupci samosprávy o podpoře podnikání v regionech.

Nový ročník podnikatelských setkání Profitu odstartujeme 22. dubna v Karlových Varech, hned o týden později přijde na řadu Pardubický kraj.

Ještě více než vloni se zaměříme na podporu podnikání z evropských fondů. Tedy na oblast, která vás při loňských setkáních zaujala nejvíce. Vedle odborníků z CzechInvestu a Raiffeisenbank (generálního partnera akce) se během odpoledne setkáte s hejtmany nebo jejich zástupci, starosty, lidmi z hospodářských komor a dalšími osobnostmi, které ovlivňují podnikání v regionu. Na povídání s nimi vytvoříme i letos dost prostoru – jak v diskuzní části akce, tak při neformálním večeru na závěr každého setkání.

Při kolečku s výměnou názorů a vizitek zajděte i za námi, redaktory Profitu. Mnoho z názorů a námětů, které jste nám řekli, pak našlo místo na našich stránkách. Těšíme se na osobní setkání s vámi!

Hlavním tématem tohoto čísla jsou podrobnosti o chystaných daňových změnách. Pro úplnost jen dodám, že kvůli zařazení aktuálního rozhovoru s náměstkem ministra financí jsme o týden posunuli rozhovor s Vladimírou Drbalovou ze Svazu průmyslu a dopravy, avizovaný v minulém čísle.

BRAND24

Petr Kučera

šéfredaktor

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).