Menu Zavřít

Pure Pleasure se představuje

13. 6. 2011
Autor: profit

Nově pořádá firma Pure Pleasure pro své klienty a partnery exkluzivní degustace na míru s cílem prezentovat a nabídnout nejen kvalitu a zajímavý výběr sortimentu, ale také i osvětu za účasti špičkových odborníků.

Pure Pleasure se představuje

Foto: Pure Pleasure

Degustace se mohou uskutečnit nejen v boutique v Hilton Prague, ale také i v sídle firmy společnosti, která má o degustace zájem. Bližší informace naleznete na této webové adrese.

Pure Pleasure je značka a obchod prémiového portfolia ušlechtilých destilátů, vín a doutníků. Jejich sortiment momentálně čítá přibližně 1700 různých druhů alkoholu. Najdete zde také veliký výběr doutníků s výbornou skladovací kvalitou a hlavně za příznivé ceny. Luxusní je zejména humidor.

V kategorii whisky naleznete Chivas Revolve 17 y.o., Famous Grouse Islay Cask, Johnnie Walker Premier, White & Mackay 30 y.o., The Dalmore King Alexander III, AnCnoc Vintage 1975, Bunnahabhain 25 y.o., Glen Moray 16 y.o., Glenfiddich 40 y.o., Mortlach Speyside 32 y.o., Talisker 25 y.o., Tomatin 12 y.o., Tullibardine Vintage 1993, Highland Park 25 y.o., Jim Beam Choice nebo Wild Turkey Rare Breed a mnohem více.

Z rumů zde můžete zakoupit například oblíbenou Angostura 1824 Dark 12 y.o., Malecon 25 y.o., Methusalem Solera Gran Reserva 15 y.o., Appleton Estate 12 y.o., Pampero  Anejo Aniversario, Botran 12 y.o., Nation Supreme Lord 21 y.o., Porfidio Pure Cane Plata Overproof nebo např. Zacapa Centenario XO Solera Grand Special.

Sloganem Pure Pleasure je „The High End Experience“, tedy zkušenost s tím nejlepším. Také se o většině sortimentu dá říci: „Začínáme tam, kde ostatní končí“. Prodejna také nabízí široký výběr parfémů a jiných delikates za velmi výhodné ceny…

Značky, které naleznete v Pure Pleasure:

Chanel

Davidoff

Dior

Escada

Lancome

Lacoste

Dolce&Gabbana

Donna Karan

Gucci

Paco Rabanne

YSL

Prada

Versace   

Hermes

Moschino

Bvlgari

Giorgio Armani

Kenzo

Hugo Boss

Givenchy

Calvin Klein

Guerlain

Joop

Issey Miyake

Cacharel

Jean Paul Gaultier

BRAND24

Diesel

Thierry Mugler

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).