Menu Zavřít

Profit představil klíč k efektivní firmě

10. 4. 2006
Autor: Euro.cz

PODNIKATELSKÝ SEMINÁŘ, BRNO, 6. DUBNA Moderní a efektivně fungující firma je klíčem k úspěchu - to je hlavní motto nové série seminářů, které organizuje týdeník Profit ve vybraných městech celé České republiky. Minulý týden proběhl jeden v Brně v hotelu Avanti.

PODNIKATELSKÝ SEMINÁŘ, BRNO, 6. DUBNA

Moderní a efektivně fungující firma je klíčem k úspěchu - to je hlavní motto nové série seminářů, které organizuje týdeník Profit ve vybraných městech celé České republiky. Minulý týden proběhl jeden v Brně v hotelu Avanti.

Vedoucí odboru regionálního rozvoje Jihomoravského kraje Ivo Minařík informoval především o možnostech, které kraj vytváří pro malé a střední podnikatele, a o možných finančních zdrojích. S velkým zájmem vyslechli podnikatelé informace od Jiřího Luhana, projektového manažera Asociace PPP, jejímž cílem je vytvoření efektivní spolupráce veřejného a soukromého sektoru. Typické projekty pro PPP lze najít v oblasti dopravní infrastruktury (dálnice, rychlodráhy, mosty, tunely), školství a zdravotnictví.

Přehled o bankovních produktech, které jsou šity přímo na míru podnikatelům, hovořil ředitel Komerčního centra České spořitelny Martin Slezák. Efektivní telekomunikační řešení pro malé i větší firmy, to bylo zase námětem přednášky Karla Berky ze společnosti GTS Novera. Ta je schopna navrhnout a poskytnout kompletní zavedení a servis telekomunikačních služeb zcela podle přání a potřeb firmy.

Generálním partnerem série podnikatelských seminářů je Česká spořitelna, dalšími partnery pak SAP Česká republika, dodavatel software pro informační systémy firem a společnost GTS Novera. Akce se konají za podpory Asociace PPP, mediálním partnerem je Podnikatelský servis ČT.

Účastníci semináře Profitu se zájmem vyslechli informace zástupce Jihomoravského kraje o možnostech získávání financí z evropských fondů.

CONTENT24

Projektový manažer Asociace PPP Jiří Luhan hovořil o možnostech spolupráce soukromého a veřejného sektoru v Jihomoravském kraji.

Na závěr semináře se za pomoci přednášejících z řad partnerských firem uskutečnilo losování o hodnotné ceny.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).