Menu Zavřít

Profid vybuduje centrum služeb

17. 7. 2006
Autor: Euro.cz

V průmyslové zóně Kolín-Ovčáry, kde sídlí automobilka TPCA, vznikne servisní centrum služeb. „Chce ho tam vybudovat developerská společnost Profid,“ řekl místostarosta Kolína Jiří Buřič. Profid má zájem o dva až 2,5 hektaru. Protože se jedná o opční pozemky, byl k jejich využití nutný souhlas TPCA.

V průmyslové zóně Kolín-Ovčáry, kde sídlí automobilka TPCA, vznikne servisní centrum služeb. „Chce ho tam vybudovat developerská společnost Profid,“ řekl místostarosta Kolína Jiří Buřič.

BRAND24

Profid má zájem o dva až 2,5 hektaru. Protože se jedná o opční pozemky, byl k jejich využití nutný souhlas TPCA. Součástí servisního centra by měla být čerpací stanice, parkoviště kamionů, penzion, hotel, restaurace, prostory zdravotní péče, relax centrum a další aktivity. Areál bude umístěn u hlavního vjezdu nákladní dopravy do průmyslové zóny.

Profid je dceřinou společností firem Camfi a Prodecom, které spolupracovaly už při výstavbě a zahájení provozu TPCA. V kolínském regionu připravuje také několik projektů bytové výstavby, například v Ovčárech nebo v Kolíně UVodárny.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).