Menu Zavřít

Přišel čas jedinečnosti

30. 5. 2012
Autor: Euro.cz

Louis Erard

BRAND24

Alfou a omegou úspěchu jsou pádné argumenty, diplomatické chování a stylové nástroje. Vyberte si hodinky, díky kterým bude hrát čas ve váš prospěch! Ať už hledáte nadčasový módní doplněk nebo výhodnou investici, značka Louis Erard je pro vás to pravé.
Louis Erard si své vrcholné místo na trhu s perfektními hodinami vydobyl již roku 1931, kdy značka představila svůj první měřič času. Kombinace tradičního hodinářského umění a moderního designu ji rázem posunula na přední příčky ve světě haute horlogerie. V souladu s bohatou, více než 400letou švýcarskou tradicí klade značka velký důraz na mechanické hodinky. Od začátku své historie se drží filozofie, že mechanické strojky nejsou jen pouhé stroje, ale přirovnává je s nadsázkou k živým objektům. K něčemu hmatatelnému, co se zastaví a znovu rozběhne, stejně jako lidský život. Zároveň se snaží dokázat všem milovníkům hodinek, že odborné znalosti, dokonalá kvalita a inovativní design mohou jít ruku v ruce s dostupnými cenami.
Loni značka oslavila osmdesáté výročí své historie a v rámci oslav představila limitovanou kolekci hodinek Excellence. Ta perfektně kombinuje klasicismus a originalitu, charakteristické pro všechny hodinky s podpisem Louis Erard. Kolekce se skládá ze sedmi modelů (pět pánských a dva dámské chronografy), které jsou všechny z oceli nebo růžového zlata.
Pánský model hodinek Power Reserve patří do exkluzivní výroční linie Excellence a je vyrobený z nerezové oceli o šířce 40 milimetrů. Povinnou výbavou je antireflexní safírové sklíčko a samozřejmostí voděodolnost do 50 metrů. Na ciferníku je použitá stylová bílá barva a tradiční římské číslice, na kterých čas odpočítávají centrální ručičky hodin, minutovka i sekundovka. Pro elegantní a tradiční vzhled hodinek je chronograf doplněn stylovým koženým páskem.
Pozornost každé ženy oproti tomu upoutá model Ladies Gold Chronograph z 18karátového růžového zlata a 70 diamanty. Pokud hledáte hodinky, které budou zároveň plnit funkci stylového šperku, je tento chronograf to pravé! Nechybí mu klasické safírové sklíčko s antireflexní úpravou po obou stranách a odolnost proti vodě do 50 metrů. Ciferníku dodává lesk perlový základ, který je v kontrastu se stylovými římskými číslicemi. Pásek je zhotoven z jemné bílé kůže a spona z 18karátového zlata.
V prosinci 2010 překročila značka symbolickou hranici 100 tisíc vyrobených hodinek, což je dalším důkazem toho, že hodinářský mistr Louis Erard je na vrcholu svojí kariéry. Odhodlaný dokázat, že tradice, kvalita a atraktivní ceny mohou jít ruku v ruce.
Louis Erard, Klenoty Aurum, www.klenotyaurum.cz

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).