Menu Zavřít

Přijďte pobejt!

9. 6. 2008
Autor: Euro.cz

Sezona našich podnikatelských seminářů je v plném proudu.

Sezona našich podnikatelských seminářů je v plném proudu. Tento týden míříme na Moravu. V úterý zavítáme s Podnikatelskou akademií do Ostravy. O akci je velký zájem, na dopolední seminář v hotelu Imperial se dosud zaregistrovalo už na 80 účastníků. Ve středu se náš realizační tým přesune ke Zlínu. Hotel Tuskulum v Lukově tam bude od 16 hodin hostit další regionální Podnikatelské setkání Profitu. Na obě akce vás srdečně zveme, více informací je jako vždy možné nalézt na webové stránce www.skoleni-konference.cz.

A co přináší tento týden tištěná podoba Profitu? Na začátku dovolenkové sezony jsme se podívali na situaci podnikatelů, kteří provozují v Česku více než 500 kempů. Těžkou hlavu jim dělá úbytek návštěvníků. Letos v létě chtějí ale své kempy zase zaplnit. Více v hlavním tématu zde.

Ve zpravodajské části časopisu píšeme o chystaných změnách v nemocenské, v provozování hazardních her či o zamotané situaci kolem cestování do Chorvatska. Pokračujeme také v rozkrývání dohadů o tom, zda zcela zakázat výkup kovů od fyzických osob. V hlavním rozhovoru čísla nemohl dostat prostor nikdo jiný než novopečený šéf Hospodářské komory Petr Kužel. Jaké změny v podnikání chce prosadit? Dočtete se zde.

BRAND24

Tomáš Stingl

zástupce šéfredaktora

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).