Menu Zavřít

Přihlaste své vysokoškolské práce a získejte Cenu rektora VŠEM

3. 6. 2011
Autor: profit

Vysoká škola ekonomie a managementu (VŠEM) vyhlásila třetí ročník soutěže o nejlepší odbornou práci studentů soukromých vysokých škol ekonomického zaměření.

Přihlaste své vysokoškolské práce a získejte Cenu rektora VŠEM

Foto: Profimedia.cz

Soutěžit o „Cenu rektora VšEM“ mohou bakalářské či diplomové práce obhájené v akademickém roce 2009/2010 či seminární práce vypracované v daném akademickém roce. Soutěž probíhá ve třech kategoriích a je dvoukolová, přičemž pouze devět nejlepších prací postupuje do druhého kola. Následně jsou práce prezentovány před odbornou porotou. Práce mohou přihlásit jak vysoké školy, tak jednotlivci do třicátého června tohoto roku. Pro absolutního vítěze je připravena peněžní odměna v hodnotě padesát tisíc korun a vítězové jednotlivých kategorií získají stipendium na studijní MBA program. Soutěž má upozornit na talenty ve svých oborech. Finalisté budou vyhlášeni nejpozději patnáctého září, celkové výsledky pak na konci října.  

Projektem chceme upozornit na talentované studenty z různých soukromých vysokých škol a vyzdvihnout jejich práce. V další řadě umožnit rozvoj jejich schopností a dovedností dalším studiem,“ říká předseda poroty a rektor Vysoké školy ekonomie a managementu prof. Ing. Milan Žák, CSc. „Cena rektora VšEM je součástí dlouhodobého projektu Studium VšEM, který podporuje přístup ke vzdělání a odstraňuje sociální, legislativní či fyzické hendikepy,“ dodává Milan Žák.

BRAND24

Úroveň přihlášených prací v kategoriích bakalářských, diplomových a seminárních prací bude pětičlenná komise složená se zástupce VšEM a odborníků z profesních sdružení a velkých firem. Jmenovitě se jedná o tyto osobnosti: rektor Vysoké školy ekonomie a managementu prof. Ing. Milan Žák, CSc. (předseda poroty); čestný prezident Hospodářské komory Dr. Ing. Jaromír Drábek; ředitel CERGE-EI Lubomír Lízal; zástupce výboru pro ekonomický výzkum ČNB doc. Ing. Kateřina šmídková, Ph.D. a zástupce Středního podnikatelského stavu ČR. Devět postupujících projektů bude oznámeno patnáctého září a vyhlášení výsledků je naplánováno na konec října letošního roku.

Slavnostní předání Ceny rektora vítězi druhého ročníku proběhne 14. června 2011. 

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).