Menu Zavřít

Přestupy týdne: Pavel Zúbek a Luboš Kučera

17. 12. 2010
Autor: profit

Ani doba Vánoce nezastavila přechody odborníků mezi firmami. Kdo kam přestoupil?

Foto: archív Profit

Pavel Zúbek, GE Money

Novým tiskovým mluvčím skupiny GE Money se stal Pavel Zúbek, který bude mít na starosti veškeré aktivity spojené s externí komunikací. Dříve působil v České národní bance v odboru komunikace. Pavel Zúbek vystudoval mimo jiné Graduate School of Banking v Coloradu.

Ben Maudling, Aston Reim

Na pozici výkonného ředitele společnosti Aston Reim byl jmenován Ben Maudling, který má více než 20 let zkušeností v oblasti nemovitostí z Velké Británie, Německa a regionu střední a východní Evropy. Od roku 1992 získává rozsáhlé zkušenosti v ČR.

František Vlnař, Česká podnikatelská pojišťovna

Novým členem představenstva České podnikatelské pojišťovny byl jmenován František Vlnař. V pojišťovnictví pracuje od roku 1992. Do České podnikatelské pojišťovny nastoupil v roce 2007 jako oblastní ředitel. Před nástupem do ČPP působil v České pojišťovně.

Miroslav Vysušil, SAS

Novým PSD manažerem společnosti SAS se stal Miroslav Vysušil, kterýž bude mít na starosti vedení PSD týmu. Firmě může poskytnout cenné zkušenosti z oblastí Business Intelligence, Customer Intelligence a Risk Managementu.

František Dostálek, KPMG

Předsedou a výkonným ředitelem KPMG střední a východní Evropa byl zvolen František Dostálek. Ve funkci bude působit následující čtyři roky. František Dostálek založil spolu s Janem Žůrkem KPMG v roce 1990.

Luboš Kučera, AWT

Bývalý generální ředitel společnosti Unipetrol Doprava Luboš Kučera se stal novou posilou mezinárodní dopravní a logistické skupiny AWT, ve které nově zastává funkci ředitele pro železniční zasilatelství. Na starosti bude mít rozvoj železniční spedice.

Jiří Votrubec, Modrá pyramida

Členem představenstva Modré pyramidy stavební spořitelny byl jmenován Jiří Votrubec, který bude ve vedení společnosti zodpovědný za oblast schvalování a správy úvěrů, správy smluv a účtů stavebního spoření a oblast produktových procesů. Votrubec působí ve finančním sektoru od roku 1992.

BRAND24

Ladislav Trpák, Lukáš Kružberský, Zoot.cz

Ladislav Trpák a Lukáš Kružberský tvoří nový výkonný tandem nadnakupovače Zoot.cz. Dosavadní hlavní vizionář týmu Josef Havelka odchází řídit vydavatelství Sanoma Publishing a rozšířit jeho působnost na poli digitálních médií.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).