Menu Zavřít

Premiér Nečas odstartoval provoz webu ČeskéReformy.cz

22. 3. 2011
Autor: profit

Společnost Fincentrum Media spustila na Žofínském fóru věnovaném vládním reformám internetový portál, který přináší detailní a nezkreslené informace, názory a studie k probíhajícím vládním reformám. Ostrý provoz webu odstartoval v závěru svého vystoupení předseda vlády Petr Nečas.

Foto: Ceskereformy.cz

Spuštěním webu reaguje společnost Fincentrum Media na aktuální nedostatek objektivních a nepovrchních informací, na základě kterých by si mohla laická i odborná veřejnost udělat vlastní názor na připravovaný balík vládních reforem.

BRAND24

O reformách se toho na českém internetu píše mnoho. Přesto dosud neexistoval portál, který by srozumitelně, zdarma a na jednom místě shromažďoval informace o připravovaných reformách, alternativních názorech či zkušenostech z jiných zemí. Jsem rád, že zde dnes můžeme představit www.CeskeReformy.cz, portál, který připravuje renomovaná společnost Fincentrum Media ve spolupráci s Fakultou financí a účetnictví Vysoké školy ekonomické v Praze,“ uvedl při spuštění portálu na Žofínském fóru Petr Stuchlík, předseda představenstva a generální ředitel společnosti Fincentrum.

Nové internetové stránky přináší na jednom místě rozhovory s představiteli veřejné i soukromé sféry, tiskové zprávy jednotlivých subjektů, kterých se reformy dotýkají, krátké aktuality i detailní studie a analýzy dopadů reforem. Mezi nejzajímavější materiály patří studie k porovnání penzijních systému v řadě zemí světa nebo nekrácené názory opozice v kompletním znění.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).