Menu Zavřít

Pozvánky 17

30. 5. 2012
Autor: Euro.cz

OD 23. DO 27. DUBNA

Hannover Messe 2012 Celosvětově nejvýznamnější technologická událost, veletrh Hannover Messe 2012, sdružuje na jednom místě osm předních výstav: Industrial Automation, Energy, MobiliTec, Digital Factory, Industrial Supply, CoilTechnica, IndustrialGreenTec a Research & Technology. Centrálními tématy veletrhu v Hannoveru bude průmyslová automatizace a IT, energetické technologie a technologie pro ochranu životního prostředí, průmyslové subdodávky, výrobní technologie a služby, jakož i výzkum a vývoj. Partnerskou zemí veletrhu je Čína.
+FOTO

25. DUBNA

Noční běh pro Světlušku
Rozsvícené čelovky na hlavách chodců i běžců večer rozjasní pražskou Stromovku. Jsou připraveny dvě trasy v délce 2,9 a 5,2 kilometru, přičemž každý si může vybrat dle svých schopností a možností. Procházka volným krokem je také povolena. Startuje se ve 21.00 od brány Výstaviště (registrace bude již od 19.00). Startovné ve výši 400 korun poputuje na charitu, neboť celý výtěžek je určen Nadačnímu fondu Českého rozhlasu do sbírky Světluška na pomoc nevidomým a lidem s těžkým zrakovým postižením.

===== 26. a 27. DUBNA =====
Konference Stop & Stay 2012

Celorepubliková konference pro odborníky v cestovním ruchu s mezinárodní účastí Stop & Stay se koná v multifunkčním kongresovém centru v prostorách gotického hradu Litoměřice. Účast na konferenci je pro přihlášené zdarma, platí se pouze ubytování a účast na nepovinném společenském večeru. Čtvrtý ročník renomované akce je pořádán s podtitulem „Zastav se a zůstaň – inspirujme se navzájem“, který předznamenává záměr konference. Tím je nabídnout nové informace a impulzy, konstruktivní nápady, možná řešení stávajících problémů, inspiraci, jak pracovat v regionech, městech a obcích na společném cíli: rozvoji cestovního ruchu v České republice.

OD 26. DO 29. DUBNA

Jarní veletrh starožitností Antique
Mnohé dekory a užité umění jako sloupkové či nástěnné hodiny a kusy nábytku, které jsou pýchou a ozdobou mnoha tuzemských domácností, nesou rukopis biedermeieru. Tento umělecký směr, stejně jako empír, který byl v první polovině devatenáctého století biedermaierem vystřídán, budou určovat náplň jarního veletrhu starožitností Antique. Přehlídka artefaktů – od nejdrobnějších předmětů po skutečně vzácné skvosty z kolekcí šesti desítek vystavovatelů z celé republiky – zaplní prostory Novoměstské radnice v Praze.
+FOTO

BRAND24

28. DUBNA

Pochod krajinou barona Ringhoffera
Již sedmý ročník pochodu Krajinou barona Ringhoffera se letos koná 28. dubna. Výlet skýtá možnost poznat krásy Velkopopovicka, prohlédnout si pivovar, pochutnat si na místním pivu a zúčastnit se křtu kůzlátek, potomků místního maskota. Letos navíc budou mít po dvaceti letech příležitost zhlédnout běžně nepřístupný areál rodinné hrobky Ringhofferů s unikátní plastikou od Josefa Václava Myslbeka. Pochod Krajinou barona Ringhoffera letos startuje v 9.30 na nádraží v Mirošovicích.
+FOTO

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).