Menu Zavřít

Pozvánka: Poučení z krizového vývoje ve společnosti

9. 11. 2010
Autor: profit

Týdeník Profit si vás jako mediální partner dovoluje pozvat na setkání s názvem Poučení z krizového vývoje ve společnosti.

Foto: CreditInfo

Seminář pořádá společnost Creditinfo a proběhne ve čtvrtek 11. listopadu v Brně a v pátek 12. listopadu v Ostravě. Setkání by mělo přinést užitečné informace pro Vaše B2B podnikání.

Praktické příklady a postupy Vám ukáží, jak se vyvarovat výpadkům v cash-flow, jak rychle a účinně kontrolovat všechny současné zákazníky, jak systematicky předcházet nedobytným pohledávkám a jak vybrat optimální skupinu potenciálních zákazníků bez rizika.

Program Creditinfo semináře:

8.30: Registrace a snídaně

9.00–11.00: Interpretace vývoje v ČR po důležitých odvětvích před krizí v krizi a nyní - z 4 000 000 měsíčně monitorovaných faktur jsme pro Vás připravili interpretaci tříletého vývoje Vašeho okolí.

Představení bezplatné služby „Finanční analýza portfolia klientů a potenciálu na trhu“ - výstup z analýzy zjišťuje, kde se nyní nacházíme a s kým obchodujeme: Risk-analýza vlastních zákazníků podle platební morálky atd. Výběry zaměřené na vytipování potenciálních, avšak perspektivních, tj. platících klientů.

BRAND24

11.00: Ukončení s Coffee Break

Vstup na akci je volný, registrační formulář naleznete na www.creditinfo.cz

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).