Menu Zavřít

Pozitivní zprávy

15. 10. 2009
Autor: Euro.cz

Krátce

Pomáhali společně
V rámci programu ČSOB a Poštovní spořitelny „Pomáháme společně“ si koncem září 371 zaměstnanců včetně top manažerů obou firem vyzkoušelo jeden den pracovat v 36 neziskových organizacích.

Kapka naděje
Společnosti Laufen CZ a Sigma Olomouc předaly 6. října společně s Nadačním fondem Kapka naděje sponzorské dary Fakultní nemocnici Olomouc. Laufen CZ se dlouhodobě podílí na rekonstrukci dětských oddělení nemocnic v celé České republice, spolupráce s Kapkou naděje přesáhne milion korun.

Pozitivní Coca-Cola
Společnost Coca-Cola spustila koncem září první celoevropskou ekologickou iniciativu Týden – Live Positively. Čeští zaměstnanci firmy v jejím rámci uklízeli okolí Kyjského rybníka v Praze.

Etický Starbucks
Na základě výzkumu expertů z kavárenského odvětví Allegra Strategies získala společnost Starbucks Coffee Company ocenění Nejvíce etická společnost v evropském kavárenském průmyslu.

MT Legal a DebRA ČR
Advokátní kancelář MT Legal se letos rozhodla finančně podpořit činnost občanského sdružení DebRA ČR, které pomáhá lidem se vzácnou vrozenou vadou kůže epidermolysis bullosa congenita zapojit se do aktivního a plnohodnotného života. MT Legal plánuje dlouhodobou podporu sdružení nejen finančně.

BRAND24

Udržitelný Holcim
Společnost Holcim, působící i v Česku, byla v kategorii výrobců stavebních materiálů opět zařazena do Dow Jonesova indexu trvalé udržitelnosti.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).