Menu Zavřít

Pozitivní zprávy

2. 4. 2010
Autor: Euro.cz

Krátce

Koupíš - pomůžeš
Během předvelikonočního jarmarku v areálu společnosti ArcelorMittal Ostrava utržily čtyři chráněné dílny z Ostravy a okolí za výrobky svých klientů 37 tisíc korun. Při podobné akci před Vánocemi přispěli zaměstnanci hutí chráněným dílnám 71,4 tisíce korun.

Hendikepovaní na hokeji
Nadační fond Evraz pozval koncem března hendikepované děti z Ostravska v doprovodu pedagogů a rodičů na setkání s hokejisty z HC Vítkovice Steel. Děti viděly neveřejný trénink hráčů HC Vítkovice Steel v ČEZ Aréně a byl pro ně připraven zábavní program.

Likérka podpoří kulturu
Likérka Granette z Ústí nad Labem letos věnuje finanční prostředky v řádech stovek tisíc korun na podporu kultury. Firma podpoří například Severočeské divadlo opery a baletu, některé divadelní a hudební festivaly či Femina film.

BRAND24

Proti bulimii a anorexii
Společnost Mather Communications připravila reklamní kampaň pro Občanské sdružení Anabell, které pomáhá osobám s poruchami příjmu potravy. Na telefonickou Linku Anabell se mohou obrátit především dívky s mentální bulimií nebo anorexií, případně lidé z jejich okolí.
Více na: www.anabell.cz

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).