Menu Zavřít

Pozitivní zprávy

13. 5. 2010
Autor: Euro.cz

Krátce

Anectí krvinky
Třetího ročníku dobrovolného firemního dárcovství krve společnosti Anect se 22. dubna zúčastnilo 42 zaměstnanců, kteří darovali celkem 18,5 litru krve. Akci Anectí krvinky, která proběhla pod hlavičkou Rady fondu Anect, podpořili rovněž zástupci společností Shell, Deloitte, Dell, iCOM Vision nebo Madison PA.

Movianto v dětském domově
Patnáct zaměstnanců distribuční společnosti Movianto Česká republika strávilo jeden květnový pracovní den v LILA Domově pro postižené děti Otnice, kde uklidili zahradu, aby ji děti mohly využívat jako hřiště.

Dětský čin roku
Novým partnerem Nadačního fondu Dětský čin roku se letos stala společnost Seznam.cz. Projekt Dětský čin roku se tak rozrostl o sedmou kategorii, pomoc n@ webu, která bude zahrnovat všechny dobré skutky, které děti vykonají v souvislosti s prostředím internetu.
Více na: www.detskycinroku.cz

BRAND24

OTK nejlepší
Společnost Obchodní tiskárny (OTK) získala za rok 2009 ocenění Nejlepší společnost skupiny SPGroup. Získala je zejména za výrazné zlepšení hospodářských výsledků v době krize a za celkový rozvoj společnosti. Vloni byly v OTK při tržbách 1,25 miliardy korun uvedeny do provozu investice v celkové hodnotě přesahující 100 milionů. Finanční skupina SPG drží majetkové podíly zhruba v padesáti společnostech z oblasti průmyslu, finančních i nefinančních služeb či realit.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).