Menu Zavřít

Povstaňte - Maybach přichází

12. 5. 2003
Autor: Euro.cz

V těchto dnech by se do České republiky měl dostat první z edice nejluxusnějších vozů světa Maybach. Jeho Výsosti může dělat společnost jedině sám božský Rolls. Interiér obložený kořenovicí, nejjemnější kůže a ta nejšpičkovější technika zkrocená do vstřícné obslužnosti VIP cestujících je samozřejmá luxusním modelům těch nejzvučnějších značek.

V těchto dnech by se do České republiky měl dostat první z edice nejluxusnějších vozů světa Maybach. Jeho Výsosti může dělat společnost jedině sám božský Rolls.

BRAND24

Interiér obložený kořenovicí, nejjemnější kůže a ta nejšpičkovější technika zkrocená do vstřícné obslužnosti VIP cestujících je samozřejmá luxusním modelům těch nejzvučnějších značek. To, co má Maybach oddělit od konkurence, je fakt, že zde se jedná o základní vybavení. Vůbec první Maybach byl určen pro prezentaci v USA. Dorazil do Nového světa symbolicky lodí ve skleněném kontejneru a na Time Square byl slavnostní ceremoniál. Z várky deseti vozů, mezi kterými byl i ten „český“, odeslala automobilka sedm kusů do arabských zemí.

FOTO: NISSAN

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).