Menu Zavřít

PostServis České pošty rozšiřuje služby o plnobarevný transakční tisk

23. 11. 2010
Autor: profit

Nákupem nových barevných tiskáren rozšíří poskytovatel služeb hybridní pošty PostServis České pošty služby o plnobarevný transakční a Transpromo tisk.

Foto: PostServis

Nejvýznamnější český poskytovatel služeb hybridní pošty, Česká pošta, s. p., provozovna PostServis, instaluje již druhý produkční tiskový systém Océ JetStream 1000. Oba tiskové systémy – jeden v Českých Budějovicích a jeden v Brně – tak významně rozšíří portfolio nabízených služeb provozoven PostServis v oblasti plnobarevného transakčního a Transpromo tisku a umožní tak České poště stát se lídrem v tomto dynamicky se rozvíjejícím segmentu trhu.

PostServis dále zkvalitňuje služby svým koncovým zákazníkům

PostServis, odbor společnosti Česká pošta, s. p., poskytující na českém trhu služby hybridní pošty, nabízí interním i externím podavatelům možnost zajištění všech služeb, souvisejících s produkcí a workflow nejrůznějších dokumentů pouze na základě jejich dodaného obsahu a požadavků na dokument (včetně formátování a tisku dokumentů, obálkování, frankování a distribuce), nebo naopak možnost převodu vyplněných papírových dokumentů do elektronické podoby, včetně vytěžování dat.

Právě pro tisk většiny transakčních dokumentů PostServis již několik let využívá produkční černobílé tonerové digitální tiskárny společnosti Océ. Počátkem tohoto roku rozšířila flotilu tiskových systémů PostServisu první produkční plnobarevná inkoustová tiskárna Océ JetStream 1000 v České republice, umístěná v Českých Budějovicích a v současné době se připravuje instalace druhé stejné tiskárny, která poběží v Brně.

Důvody a okolnosti tohoto kroku blíže vysvětluje Ing. Josef Kadlec, ředitel odboru Hybridní pošta: „Instalací tiskáren JetStream 1000 reagujeme na nové trendy v oblasti tisku dokumentů a přecházíme k tisku transpromo dokumentů v praxi. Naším cílem je uspokojení požadavků našich klientů a udržení pozice lídra na trhu tiskových a obálkovacích služeb.“

BRAND24

Plnobarevná budoucnost produkčního tisku v PostServisu

**„Zájem klientů o přechod k transpromo tisku je veliký, ale přechod není jednoduchý. Je třeba spolupráce obou stran a to jak klienta, tak zpracovatele, na úpravě struktury předávaných podkladů včetně přípravy grafického návrhu transpromo dokumentů. Dle objemu již zpracovávaných a připravovaných zakázek lze očekávat do dvou let přechod více jak 50 % objemu k transpromo zpracování“, říká závěrem Ing. Josef Kadlec, ředitel odboru Hybridní pošta.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).