Menu Zavřít

Pokud přemýšlíte o rekonstrukci, neváhejte začít. Vyplatí se to

4. 11. 2014
Autor: Redakce

Jestliže jste dosud otáleli s modernizací svého bytu či domu, máte nejvyšší čas. Čím dříve začnete, tím výhodněji svůj byt vylepšíte.

Dalším důvodem, proč si pospíšit, jsou bezkonkurenčně nízké sazby úvěrů na trhu. Rekonstrukce jsou díky nim nyní „za hubičku“. Jedny z nejvýhodnějších podmínek v současné době nabízí úvěry ze stavebního spoření. Jen Českomoravská stavební spořitelna, jednička na trhu, poskytla od ledna do června půjčky v objemu 10,9 miliardy Kč.

Pevný úrok od 2,95 %

Úvěr ze stavebního spoření lze přesně upravit podle potřeb klienta, a to i u finančně náročných projektů. Zájemce si může sám zvolit dobu a výši měsíční splátky nebo předčasné splacení, a zaplacené úroky si nadto může odečíst od daňového základu. „U vybraných produktů garantujeme pevnou roční úrokovou sazbu již od 2,95 %. Úvěr je navíc možné kdykoliv splatit,“ upozorňuje na výhody úvěru od Lišky Rostislav Trávníček, ředitel komunikace Českomoravské stavební spořitelny.

U ČMSS lze získat úvěr ze stavebního spoření až do výše 500 000 korun bez zajištění. Lze ho využít jak na koupi pozemku, nemovitosti i dalších potřeb spojených s bydlením, tak také na modernizaci či přestavbu. Čerpaná částka je uvolňovaná podle potřeb klienta.

Překlenovací úvěry i na celou částku

Možnost čerpat finanční prostředky mají i lidé, kteří doposud nebyli klienty ČMSS. Ideálně se pro ně hodí překlenovací úvěr. Liška nabízí Kredit 100 na celou částku s akontací pouze 1 000 korun, Kredit 90, kdy na počátku stačí jako vklad 10 % z půjčované částky, a Kredit standard s výhodami při 40% naspoření nebo při jednorázovém vkladu ve stejné výši. Kromě toho mohou klienti uzavřít rizikové životní pojištění za zvýhodněných podmínek.

Slevy a poradenství navíc

Jednou z nadstandardních služeb ČMSS je VIP servis a slevy u partnerů, díky nimž mohou lidé ušetřit čas a peníze. „V rámci VIP servisu všem zájemcům poradíme, jak nejvýhodněji přestavbu financovat. Pro naše klienty jsme připravili i výrazné slevy na výrobky a vybavení, které obvykle při rekonstrukcích pořizují,“ dodává Rostislav Trávníček.

Pro čerpání těchto výhod se stačí zaregistrovat na webových stránkách ziskejteulisky.cmss.cz. Slevu 35 % na spořič vody, perlátor od JR Engineering, může využít každý. Klienti ČMSS mohou ušetřit i 45 % při nákupu oken a dveří od společnosti Vekra, 10 % při pořízení vybavení kuchyní a 15 % u koupelen od firmy SIKO. Díky těmto výhodám mohou všichni, kteří plánují letos investovat, uspořit řádově desítky tisíc korun.

Více na www.cmss.cz/uvery nebo http://www.facebook.com/ceskomoravska.stavebni.sporitelna.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).