Menu Zavřít

Pivovarníci u kulatého stolu

31. 7. 2006
Autor: Euro.cz

Český svaz pivovarů a sladoven (ČSPS) uspořádal neformální setkání s názvem Kulatý stůl. Podávalo se samozřejmě pivo a diskutovaným tématem byl Kodex péče o české pivo -co dělat, aby tuzemské pivo v hospodě i luxusní restauraci ještě lépe chutnalo.

Na setkání vystoupil Josef Krýsl, pivovarský odborník a vedoucí pracovní komise ČSPS Péče o pivo a gastronomii. Kodex připravila odborná pracovní komise, ustavená Českým svazem pivovarů a sladoven. Jejími členy byli odborníci z pivovarů, sladoven a také institucí, které se podílejí na českém pivovarsko-sladařském průmyslu. Kodex schválila valná hromada svazu letos v červnu. Při přípravě kodexu byly prostudovány všechny dostupné předpisy, normy a doporučení uplatňované v Unii.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).