Menu Zavřít

Petr Dlouhý, Petr Sommer, Ondřej Kubelka

31. 8. 2010
Autor: Euro.cz

StringData mgr.

BRAND24

ředitelé
Společnost StringData, dodavatel informačních technologií a systémů, změnila svou organizační strukturu. Nově vzniká obchodní úsek zastřešující veškeré obchodní a marketingové aktivity společnosti, který řídí Petr Dlouhý (31) jmenovaný do nové pozice sales & marketing director. Dále se sjednotily realizační týmy do projektového úseku, který povede Petr Sommer (29) jako technical director. Poslední klíčová aktivita společnosti bude nově koncentrována do produktového úseku, který přebírá Ondřej Kubelka (34), product development director. Všichni tři patří mezi zakládající zaměstnance společnosti, kteří v rámci svého působení v ní prošli již mnoha pozicemi. Zajímavostí je, že všichni začínali ve firmě StringData ve stejné pozici – jako softwaroví vývojáři.
Petr Dlouhý dosud působil v pozici director of SyDesk division. Nyní bude odpovědný za obchodní a marketingovou strategii společnosti.
Petr Sommer bude mít v rámci své nové pozice technical director odpovědnost za kompletní projektové řízení.
Ondřej Kubelka bude nyní odpovědný za produktovou strategii, tedy rozvoj všech firemních produktů a podporu jejich prodeje.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).