Menu Zavřít

Peter Bečár, Tomáš Novotný, Markéta Vrbasová

4. 10. 2010
Autor: Euro.cz

PointPark Properties mgr.

BRAND24

ředitelé, manažerka
Provozovatel a developer moderních logistických parků PointPark Properties (P3) oznámil organizační změny v top managementu společnosti. Peter Bečár, výkonný ředitel P3 pro Slovensko se stal výkonným ředitelem P3 pro Českou a Slovenskou republiku. Tomáš Novotný, který dva roky úspěšně vedl české zastoupení firmy, byl jmenován do funkce provozního ředitele P3 pro Evropu. Do pozice european business development managera byla dále jmenována Markéta Vrbasová.
Peter Bečár je absolventem Univerzity Komenského v Bratislavě. Je zakladatelem společností Comsultia a WebCom, v nichž zastával funkci výkonného ředitele. V roce 2007 přišel do P3, roku 2008 byl pověřen řízením slovenského zastoupení.
Tomáš Novotný nastoupil do společnosti Pinnacle (později P3) v roce 2007. Je absolventem České technické univerzity a programů na Union College v New Yorku a Edinburgh University ve Skotsku. Hovoří česky, anglicky a německy.
Markéta Vrbasová v P3 pracuje od roku 2007. Vystudovala ekonomiku a management, strávila pět let ve Velké Británii a v Jižní Africe, po návratu do Česka působila v developerské společnosti Lordship Estates.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).