Menu Zavřít

Personální změny

15. 1. 2010
Autor: Euro.cz

Krátce mgr.

Hydroprojekt CZ
Projekčně inženýrská společnost z oblasti vodního hospodářství a ekologie Hydroprojekt CZ, patřící do švédské skupiny SWECO, jmenovala do pozice ředitele divize hydrotechniky, ekologie a odpadového hospodářství Milana Moravce, jenž měl od roku 2003 na starost zahraniční obchod.

Peterka & Partners
Advokátní kancelář Peterka & Partners otevřela pobočku v Moskvě. Čtvrtá zahraniční pobočka začíná s tříčlenným právním týmem pod vedením advokáta Davida Šimka, který bude při rozsáhlejších projektech využívat podpory spolupracujících ruských advokátních kanceláří.

Ministerstvo obrany ČR
Do funkce nové tiskové mluvčí ministra obrany České republiky nastoupila Lucie Kubovičová. Do resortu přechází z redakce zpravodajství TV Nova, kde působila jako zahraniční redaktorka. Po pěti letech na vlastní žádost opouští post tiskového mluvčího ministra Andrej Čírtek, který odchází do soukromého sektoru, kde bude i nadále působit v oblasti PR.

Insiqua
Do agentury Insiqua specializované na výzkum trhu a strategické marketingové poradenství nastoupila jako projektová manažerka Kateřina Bendová (29). Přichází z agentury Synovate. Do roku 2007 působila v kvalitativním oddělení společnosti GfK Praha.

BRAND24

Cushman & Wakefield
Partnery mezinárodní poradenské společnosti Cushman & Wakefield se stali Jan Kotrbáček (33) a Jiří Kristek (33). Prvním partnerem společnosti z Česka se stal před několika lety šéf jejího středoevropského průmyslového týmu Ferdinand Hlobil.
Jan Kotrbáček vede tým pronájmu maloobchodních jednotek v centrech měst. Na této pozici působí od července 2002, do Cushman & Wakefield nastoupil v září 2001. Jiří Kristek pracuje na pozici vedoucího pronájmu nákupních parků. V Cushman & Wakefield je už téměř deset let.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).