Menu Zavřít

Osobitý styl a elegance

10. 10. 2007
Autor: Euro.cz

Svůdnost, elegance, image, přitažlivost, nálada a životní styl

Raymond Weil se v hodinářském světě od prvopočátku choval tak trochu jinak. V polovině sedmdesátých let, kdy celé Švýcarsko zužovala hodinářská krize, založil společně s Mme Simone Bédat malou hodinářskou firmu a tato sázka se mu zakrátko mnohonásobně vyplatila. Přestože ho mnozí v jeho začátcích považovali za hazardéra a romantického snílka, pověst vysoce kvalitních hodinek Raymond Weil rychle rostla a zakrátko dosáhla světového věhlasu. Kromě safírového sklíčka, ušlechtilých materiálů, vodotěsných pouzder a přesných švýcarských strojků se průvodním znakem jeho hodinek stala svůdnost, elegance, image, přitažlivost, nálada a životní styl. Výběr názvů pro jednotlivé kolekce, jako například Othello, Amadeus, Fidelio či Parsifal, dokazuje jeho náklonnost ke klasické hudbě. V současné době patří značka Raymond Weil k jednomu z triumfů hodinářské Ženevy a ročně vyrábí přes 600 tisíc hodinek, které putují do 8000 prodejních míst ve více než 80 zemích světa.

Don Giovanni Cosi Grande Ve vyšších sférách Kolekce hodinek Don Giovanni Cosi Grande nedostala svůj název náhodou. Její jméno totiž znamená „opravdu veliký“ a věřte, že se tyto hodinky stanou klíčovou záležitostí vaší image. Nosí je sebevědomí, úspěšní a výjimeční muži. Na první pohled vás zaujme velký černý číselník, který díky safírovému sklíčku s oboustrannou antireflexní vrstvou získá exkluzivní antracitově namodraný nádech. Ukázkou precizního smyslu pro detail značky Raymond Weil je také linie Gold, která má ručičky zhotovené z růžového osmáctikarátového zlata. Čtyři roky po uvedení řady Don Giovanni Cosi Grande představila značka Raymond Weil nový model tohoto chronografu s ještě větším XXL pouzdrem. Nečekejte jemné detaily, ale připravte se na explozi dokonalosti v podobě masivního vodotěsného pouzdra a robustního ocelového náramku. Strhující dojem ve vás vyvolá i model Don Giovanni Cosi Grande Jewellery. Do těch nejvyšších sfér luxusu vás vynese pouzdro ozdobené 36 baguette diamanty, elegantní řemínek z kůže aligátora a číselník z pravé perleti.

BRAND24

Raymond Weil Sport Sebevědomý nadhled Pro muže, kteří se i ve svém volném čase chtějí odlišovat a touží po hodinkách výjimečného a nezapomenutelného designu, je tu kolekce hodinek Raymond Weil Sport. Přestože jsou určeny spíše ke sportovnímu vyžití a volnému času, nechybí jim elegantní a kultivované zpracování a kvalitní použité materiály. Pouzdro z ušlechtilé oceli doplňuje luneta se střízlivým dekorem, vodotěsnost je zajištěna do 20 barů a vysokému tlaku bez problémů odolá i dva milimetry silné safírové sklíčko. Číslice i ručičky jsou opatřeny luminiscenční výplní pro čtení ve tmě.

Shine Esence luxusu Kolekce hodinek Shine povznáší značku Raymond Weil do sféry luxusních šperků. Nosí je ženy s osobitým stylem, nevšední razancí elegance a určitou dávkou vznešené extravagance. Hodinky Shine nezískaly svůj název náhodou - pouzdra i číselníky doslova září diamanty. Hitem letošní sezony se bezesporu stane jeans kolekce doplňující trendové provedení „káva“ a „smetana“ s jednou nebo dvěma řadami diamantů. Další variantou je i číselník se čtyřmi arabskými číslicemi, které mohou být také vykládané diamanty. Ty nechybí ani na pouzdru z oceli nebo osmnáctikarátového zlata. Ke 30. výročí značky byla vydána speciální 99kusová edice v osmnáctikarátovém růžovém zlatě. Hodinky mají nejen zlatý náramek a náhradní černý řemínek z kůže aligátora, ale jejich povrch je pokryt přesně stovkou blýskavých diamantů. Více informací najdete na www.svycarskehodinky.cz.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).