Menu Zavřít

Oprava rožnovské ulice začne ještě letos

9. 12. 2008
Autor: Euro.cz

Radnice v Rožnově pod Radhoštěm na Vsetínsku chystá rekonstrukci Palackého ulice v blízkosti centra města.

V místě, které je oblíbenou promenádní zónou, se počítá například s opravou povrchu vozovky nebo rekonstrukcí chodníků. Stavební práce začnou ještě letos, dokončeny by pak měly být v příštím roce. Uvedl to starosta Rožnova Jaroslav Kubín.

BRAND24

Radnice už vypsala výběrové řízení na firmu, která opravu provede. „Celková rekonstrukce si vyžádá 10 až 12 milionů korun s tím, že nejde jenom o ulici, ale i inženýrské sítě, které jsou tam uloženy,“ uvedl starosta. V Palackého ulici stavbaři provedou rekonstrukci vodovodního a plynového potrubí a povrch cesty z žulových kostek. „Zároveň s tím se budou opravovat oba chodníky,“ dodal Kubín. Ještě z letošního rozpočtu města bude na rekonstrukci směřovat zhruba 3,5 milionu korun.

Palackého ulice ale není jedinou lokalitou, která v Rožnově projde rozsáhlou rekonstrukcí. Město nyní opravuje například chodníky a povrch cest mezi ulicemi Tylovice a Hážovice. Stavební práce, plánované na tři roky, začaly už letos a vyžádají si dohromady náklady kolem 100 milionů korun.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).