Menu Zavřít

Operátoři zjednoduší tarify

31. 1. 2005
Autor: Euro.cz

MOBILNÍ TELEFONY Eurotel nabídne šest nových tarifů. T-Mobile zlevňuje volání na pevnou linku. Tarify mobilních operátorů jsou složité. Sami operátoři to přiznávají a snaží se je zjednodušit. Hitem Eurotelu bude od února především konec rozlišování mezi voláním ve špičce a mimo špičku.

MOBILNÍ TELEFONY Eurotel nabídne šest nových tarifů. T-Mobile zlevňuje volání na pevnou linku.

Tarify mobilních operátorů jsou složité. Sami operátoři to přiznávají a snaží se je zjednodušit.

Hitem Eurotelu bude od února především konec rozlišování mezi voláním ve špičce a mimo špičku. Oba konkurenti Eurotelu už tuto službu nabízejí. Eurotel naopak zachová účtování hovoru po vteřinách po první minutě či převod neprovolaných volných minut a SMS do dalšího měsíce. Každý z nových tarifů je možné získat ve variantě Max, která nabízí za stejný paušální poplatek až o třetinu levnější volání. Je však nutné se upsat na dva roky k využívání služeb Eurotelu. V porovnání s ostatními tarify je tento operátor levnější většinou pouze při použití varianty Max.

BRAND24

Nejnižší tarif začíná na poplatku 214 korun měsíčně a obsahuje 30 volných minut nebo 150 textových zpráv. Nejdražší tarif s 1000 volnými minutami vyjde na 3689 korun za měsíc. Vedle toho Eurotel nabízí zvláštní program pro studenty za 178,50 koruny měsíčně a za 44 korun tarif pro zákazníky přecházející od předplacených služeb Go.

Od února také upravuje cenu za volání na pevnou linku z mobilu operátor T-Mobile. K tarifu od T-Mobile bude od 1. února možné přikoupit k libovolnému tarifu balíček Pevná+ za 58 korun měsíčně. Pak klesne cena hovoru na pevnou linku na 1,19 koruny za minutu. Běžné ceny hovorů se přitom pohybují od 2,86 do 7,14 koruny.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).