Menu Zavřít

Okno do světa

28. 4. 2008
Autor: Euro.cz

Musely to být pořádně ostré souboje.

Hned několikrát se letos v hokejové extralize odehrála derby Kladna a Zlína – ač jde o týmy z opačných konců republiky, mají podobného hlavního sponzora. Zápasy týmů Geus Okna a RI Okna díky tomu jistě měly správný lesk, i když z ambciózních plánů zlínského týmu nakonec zbyly jen střepy. Oba dosud nepříliš známí výrobci se však díky extralize výrazně zviditelnili nejen před fanoušky na stadionech, ale také třeba před posluchači běžného rozhlasového zpravodajství. A co teprve českobudějovický HC Mountield, který jméno domovského města z názvu odstranil úplně. Byznysu kolem hokeje se věnujeme v hlavním tématu.

Nejhorší okna jsou nepochybně ta, přes která není vidět. To platí také o Windows na vašem monitoru. Microsoft přistoupil k dosud nejvýraznějšímu kroku proti uživatelům nelegálních kopií. Kdo bude systém používat načerno, tomu zůstane jen černá obrazovka. O hrozbě píšeme zde.

BRAND24

Zčernat by měli také mí kolegové, kteří před týdnem změnili titulek editorialu tak nešťastně, že mnozí z vás marně hledali jeho smysl. Místo „vyměňte kostlivce“ mělo být „vymeťte kostlivce“. Spolu s omluvou vás můžu ujistit, že Profit se bude nadále snažit, aby kostlivci z ministerstev zmizeli bez náhrady.

Petr Kučera šéfredaktor

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).