Menu Zavřít

ODKAZY

16. 8. 2004
Autor: Euro.cz

NAHLÍŽENÍ DO KATASTRU NEMOVITOSTÍ http://nahlizenidokn.cuzk.cz Vybrané údaje týkající se vlastnictví parcel a budov evidovaných v katastru nemovitostí a informace o stavu řízení založených na katastrálním pracovišti pro účely zápisu vlastnických a jiných práv k nemovitostem v České republice nebo pro účely potvrzování geometrických plánů.

NAHLÍŽENÍ DO KATASTRU NEMOVITOSTÍ

http://nahlizenidokn.cuzk.cz Vybrané údaje týkající se vlastnictví parcel a budov evidovaných v katastru nemovitostí a informace o stavu řízení založených na katastrálním pracovišti pro účely zápisu vlastnických a jiných práv k nemovitostem v České republice nebo pro účely potvrzování geometrických plánů.

VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ONLINE www.verejnasoutez.cz Internetová databáze obsahující všechny veřejné soutěže vypsané v České republice, na Slovensku iv rámci Evropské unie (TED). Testování a technická podpora jsou zdarma. Vlastní služba je placená. PŘEVODY JEDNOTEK

www.jednotky.cz Online aplikace sloužící jako převodník jednotek. Převádění hodnot délky, plochy, objemu, hmotnosti, výkonu, energie, teploty, času, síly, tlaku, rychlosti a úhlů do nejrozmanitějších jednotek současných i dnes již běžně nepoužívaných.

BRAND24

FÓRUM OBNOVY VENKOVA http://forum.isu.cz Oficiální stránky Spolku pro obnovu venkova (SPOV); portál zaměřený na diskuze a praktické příspěvky. Download odborných publikací. RAKOUSKÉ OBCHODNÍ ODDĚLENÍ V PRAZE www.austriantrade.cz Rakouské obchodní oddělení se sídlem v P raze je součástí Rakouské hospodářské komory a oficiálně tedy zastupuje rakouské hospodářství. Web obsahuje aktuality, nabídky rakouských firem, kalendář akcí, informace o rakouském hospodářství, odkazy na související internetové stránky. POLSKÉ SPOLEČNOSTI

www.teleadreson.com.pl Internetový adresář TeleAdreson soukromé polské společnosti obsahující cca 930 tisíc polských komerčních i nekomerčních společností. Databáze je denně aktualizována. K plnému využití všech možností je nutná registrace. Polsky, anglicky.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).