Menu Zavřít

ODKAZY

14. 6. 2004
Autor: Euro.cz

PODPORA PODNIKÁNÍhttp://www.tc.czTechnologické centrum (TC) je sdružením několika právnických osob, respektive instituci Akademie véd ČR. Mezi hlavní aktivity TC patří mezinárodní transfer technologií (evropské sítě IRC a OPĚT); národní kontaktní organizace pro 6.

PODPORA PODNIKÁNÍ

http://www.tc.cz

Technologické centrum (TC) je sdružením několika právnických osob, respektive instituci Akademie véd ČR. Mezi hlavní aktivity TC patří mezinárodní transfer technologií (evropské sítě IRC a OPĚT); národní kontaktní organizace pro 6. rámcový program EU pro výzkum a vývoj; inkubátor pro malé inovační (high–tech) podniky (evropská síť EBN); strategické studie - regionální inovační strategie a technologický fore-sight. Web obsahuje: základní informace o TC, aktuální projekty, strategické studie, nabídky pro malé a střední podniky, výzvy, oborové články a diskuze. Možnost odběru novinek e-mailem. Česky, anglicky.

EVROPSKÁ UNIE STRUKTURÁLNÍ FONDY EU

http://www.strukturalni-fondy.cz

Oficiální stránka o fondech Evropské unie provozovaná Ministerstvem pro místní rozvoj (MMR). Sekce: Cíle evropské regionální politiky. Strukturální fondy. Iniciativy Společenství (INTERREG; ESPON; INTERACT; EQUAL; LEADER+). Fond soudržnosti. Předvstupní nástroje. Průvodce (Archiv; Glosář). Každá ze sekcí má kromě vlastního vnitřního dělení ještě standardní záložky (Novinky; Média; Dokumenty; Jak na to; Otázky a odpovědi; Diskuze; Odkazy; Kontakty). Česky, anglicky.

ZAHRANIČNÍ OBCHOD

BRAND24

http://www.mfcr.cz/index.php?d=76

Aktuální přehled devizových předpisů. Stránku zřizuje Ministerstvo financí ČR. Devizový zákon. Tiskopisy pro plnění oznamovací povinnosti celnímu úřadu (česky, rusky, anglicky). Další vybrané předpisy (základní sazby stravného v cizí měně, zákon o provádění mezinárodních sankcí, úřední sdělení ČNB o přepočítacích koeficientech.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).