Menu Zavřít

Obchodníci zahajují letní výprodeje se slevami až 90 procent

4. 6. 2010
Autor: profit

Obchodníci zahájí v příštím týdnu letní výprodeje a ceny sezónního zboží až o 90 procent. Prodejci do letních slev zřejmě zařadí kvůli špatnému počasí více zboží než v předešlých letech.

Autor: SXC.hu

BRAND24

Slevy zákazníkům nabídne více než 60 obchodů centra Fashion Arena v Praze, které po celý rok prodávají zboží za ceny o 30 až 70 procent nižší než v běžné prodejní síti. „Obchody se snaží doprodat skladové zásoby a uvolnit místo novým kolekcím pro nadcházející sezónu, a proto jsou slevy skutečně maximální a mohou se vyšplhat až na 70 procent z outletové ceny,“ uvedla Iva Janovská z centra Fashion Arena. Sezónní výprodeje potrvají až do poloviny srpna.

Síť obchodů s módou C&A odstartuje letní výprodeje v druhé polovině června se slevami až 50 procent. „Kdyby panovalo 30 stupňů Celsia, tak v červnovém výprodeji zřejmě nebude tolik zboží,“ podotkla mluvčí C&A Moda ČR Hana Raková. Pestřejší nabídku zlevněného zboží chystají též hypermarkety Globus, na začátek července letní slevy naplánovala i síť supermarketů a hypermarketů Albert.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).