Menu Zavřít

Novinky v technice: technologie Multi Screen a novinky pro černobílý tisk

1. 5. 2010
Autor: profit

Společnost Canon uvedla na trh ovinky pro černobílý profesionální tisk. Společnost Toshiba představila technologii Multi Screen.

Autor: Toshiba

Canon má novinky pro černobílý tisk

Společnost Canon uvedla na trh tři novinky pro černobílý profesionální tisk – tiskárny imageRUNNER ­ADVANCE 8085, 8095 a 8105. Nové modely tisknou rychlostí 85 až 105 stran za minutu a jsou navrženy zejména s ohledem na potřeby podnikových reprografických oddělení. Nová řada tiskáren zvládá kvalitu tisku v rozlišení až 1200 x 1200 dpi a nabízí pokročilé možnosti dokončovacích prací, rychlejší aktivaci z režimu spánku či správu dokumentů pomocí Adobe Postscript 3.

BRAND24

Kamery Panasonic slibují profi kvalitu Společnost Panasonic představila novou full HD videokameru s označením SD600. Novinka je vybavena tříčipovou technologií 3MOS, používanou i profesionálními kamerami, díky níž zvládá i ve slabém světle nahrávat s menším šumem. Kamera je osazena objektivem Leica s vysokou světelností f1,5 a 12x optickým zoomem. Ten je přitom možné prodloužit až na osmnáctinásobek pomocí digitální technologie Inteligentní rozlišení. Nepevnou ruku kameramana při natáčení s velkým zoomem koriguje optický stabilizátor POWER O.I.S. Strojek Remington nabijete i z notebooku Především na snadnější nabíjení vsadila společnost Remington u nového strojku MB450. Přístroj disponuje miniUSB konektorem, který umožňuje nabíjení i na cestách bez nutnosti brát s sebou USB nabíječku. Zařízení stačí připojit k notebooku nebo stolnímu počítači. Vedle nového způsobu dobíjení zastřihovač disponuje titanovými čepelkami, které snižují možnost alergické reakce. Posuvným jezdcem lze nastavit devět délek střihu a nechybí ani indikátor zvoleného délky. Toshiba představila technologii Multi Screen**

Společnost Toshiba odhalila své plány v oblasti sdílení multimediálního obsahu – technologii Multi Screen. Její srdce tvoří notebooky vybavené několika možnostmi připojení: USB, WLAN, Bluetooth, Mobile Broadband, HDMI a sloty pro paměťové karty SD nebo technologie Intel Wireless Display. Dalším stavebním prvkem jsou televizory. Technologie pak umí pomocí jediného kliknutí vytvořit kopii monitoru na obrazovce televizoru. Z notebooku, který slouží jako „dálkové ovládání“, je tak možné jednoduše sdílet multimediální obsah.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).