Menu Zavřít

NOVINKY

14. 7. 2003
Autor: Euro.cz

Dave Gahan: Paper Monster (EMI)HUDBAI když Depeche Mode zatím neplánují vlastní zánik, jejich frontman se alespoň na jedno sólové album osamostatnil. Album obsahuje příjemné a na poslech nenáročné akustické skladby, ve kterých je i přes důraz na kytarové party (na rozdíl od kláves typických pro DM) patrný "původ" autora.

Dave Gahan: Paper Monster (EMI)

HUDBA

I když Depeche Mode zatím neplánují vlastní zánik, jejich frontman se alespoň na jedno sólové album osamostatnil. Album obsahuje příjemné a na poslech nenáročné akustické skladby, ve kterých je i přes důraz na kytarové party (na rozdíl od kláves typických pro DM) patrný „původ“ autora.

J. Winter a Blues brothers na Střeleckém ostrově

KONCERT

Blues bílého muže zazní v rámci letního seriálu Summer city island v Praze na Střeleckém ostrově. Klasika žánru Johnnyho Wintera, proslulého spoluprací s Muddy Watersem doplní o den později filmový The original Blues brothers band. Jako host vystoupí např. Žlutý pes.

(Praha Střelecký ostrov, 19 20. 7. 2003)

Charles Cross: Těžší než nebe Životopis Curta Cobaina (Volvox Globator)

BRAND24

KNIHA

Autor na základě stovek rozhovorů s Cobainovými přáteli, rodiči, kolegy i díky exkluzivnímu přístupu k citacím z Cobainových deníků odhaluje mnohá neznámá tajemství, která se váží k této legendární hvězdě i skupině Nirvána, jež pro něj představovala celý jeho soukromý život.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).