Menu Zavřít

NÖRR STIEFENHOFER LUTZ

21. 3. 2005
Autor: Euro.cz

Mezinárodní advokátní, daňová a auditorská kancelář Norr Stiefenhofer Lutz jmenovala tři nové partnery ve své pražské kanceláři. Tomáš Richter (34) přišel k Norr Stiefenhofer Lutz z advokátní kanceláře Allen & Overy, kde praktikoval od ukončení postgraduálního studia mezinárodního obchodního práva v roce 1996.

Mezinárodní advokátní, daňová a auditorská kancelář Norr Stiefenhofer Lutz jmenovala tři nové partnery ve své pražské kanceláři.

Tomáš Richter (34) přišel k Norr Stiefenhofer Lutz z advokátní kanceláře Allen & Overy, kde praktikoval od ukončení postgraduálního studia mezinárodního obchodního práva v roce 1996. Kromě Prahy pracoval rovněž v Londýně (1999) a Frankfurtu nad Mohanem (20032004). Advokátem je od roku 1998.

Specializuje se na právo podnikového financování včetně insolvence a na řešení obchodních sporů.

Hovoří česky, anglicky a německy.

Vedle právní praxe vyučuje na Institutu ekonomických studií Fakulty sociálních věd UK. V roce 2004 vypracoval pro Ministerstvo průmyslu a obchodu rozsáhlou oponenturu návrhu rekodifikace českého insolvenčního práva, připraveného Ministerstvem spravedlnosti.

Zuzana Špániková (31) působí u Nérr Stiefenhofer Lutz již devět let, s kanceláří začala spolupracovat při studijních pobytech v Pasově a Mnichově. Je českou a slovenskou advokátkou, kromě působení v Mnichově a Praze strávila několik týdnů na praxi v kanceláři Macfarlanes v Londýně. Od října 2004 se stará o nově otevřenou pobočku Norr Stiefenhofer Lutz v Bratislavě. Hovoří česky, slovensky, anglicky a německy.

Za oblast daňového práva je nově odpovědný Roman Ženatý (32). Do kanceláře Norr Stiefenhofer Lutz přišel v roce 2001 po předchozí mnohaleté praxi u jiné mezinárodní poradenské firmy. Daňovým poradcem je od roku 1995, dále pak i účetním expertem (2000) a auditorem (2003). Specializuje se zejména na daňové a účetní otázky akvizic a fúzí a mezinárodní daňovou problematiku. Hovoří česky, anglicky a německy.

Foto popis| Tomáš Richter

BRAND24

Foto popis| Zuzana Špániková

Foto popis| Roman Ženatý

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).