Menu Zavřít

Nemrhejte penězi, radí nový zábavný web

26. 10. 2011
Autor: profit

Nechci slevu zadarmo, lehce nabyl, lehce pozbyl, virtuální peníze prý nebolí. Toto jsou podle společnosti ČP INVEST některé z častých finančních chyb české veřejnosti.

Foto: ČP Invest

Proto se rozhodla spustit webový projekt Nemrhejtepenezi.cz, kde se na své nejčastější chyby můžeme podívat s humorem, ale hlavně si odnést cenné informace ze světa financí.

BRAND24

Finanční plánování a finanční zodpovědnost jsou v Čechách stále trochu neznámé pojmy a tak jsme se rozhodli šířit osvětu nástrojem Čechům nejbližším – humorem,“ říká Michal Maďar, generální ředitel společnosti ČP INVEST. Divadelní soubor Komediomat v rámci projektu sehrál několik improvizovaných divadelních scének na téma „peníze“. Můžete shlédnout např. „Mistrovství světa ve spoření“ či „Reklamaci bankomatu“.

Server nicméně není pouze o zábavě. „Návštěvníci stránek mají možnost využít online chatu a konzultovat napřímo s profesionály řešení svého investičního plánování,“ sděluje Maďar. „Věříme, že se lidé pobaví u vtipných scének Komediomatu, ale hlavně začnou o svých financích více přemýšlet,“ dodává.  Více informací naleznete na www.nemrhejtepenezi.cz.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).